GROBARI TERAJU SVOG KAPITENA: Napolje i raskid ugovora!

Navijači Partizana još jednim kontigentom zvižduka ispratili Nikolu Ninkovića iz igre

  • 19

Ne vredi! Nikola Ninković i navijači Partizana očigledno ''ne mogu zajedno.''

Iako je protiv Javora bio jedan od najboljih na terenu, vezista crno-belih ponovo je na udaru navijača koji su mu zviždali u momentu kada je napuštao igru protiv Atletik Bilbaa.

Naravno, ovo nije prvi put. Ninković je nekoliko puta tokom igranja u Partizanu ulazio u klinč sa navijačima, ali se činilo da su strasti smirene. Pogotovo posle odluke Ljubinka Drulovića da mu na meču sa Bilbaom da kapitensku traku.

- Ninković u poslednje tri godine nije imao toliko prilika da igra, verujem da će mojim dolaskom iskoristiti šansu - rekao je Drulović posle Javora.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Da li to znači da navijači Partizana onda ne veruju ni Druloviću koji ima plan da ''rehabilituje'' Ninkovića i napravi od njega sve ono što se poslednjih nekoliko godina očekivalo i najavljivalo? Ukratko, da bude novi Saša Ilić.

Međutim, teško će Drulović uspeti u svojoj nameri ako se vezisti bude zviždalo i ako navijači budu besni na društvenim mrežama, kao što je to sada slučaj. Ne treba zaboraviti da današnji fudbaleri sve više koriste društvene mreže i čitaju šta se o njima piše, a Ninkovića je ''sačekala'' poruka jedne navijačke stranice koja ga tera iz kluba i traži raskid ugovora.

Možda im se želja i ispuni tokom zimske pauze. Jer, Ninković je letos najavljivao da je očigledno došlo vreme za rastanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    23. oktobar 2015 | 12:23

    Nas uprava i treneri zezaju kad postavljaju ovakve kapitene..ali ninkovic i babovic olicenje nekulture i prostakluka..jedan je ilic kapiten,realno!

  • hogar

    23. oktobar 2015 | 11:08

    Definitivno se nosi kao da je ronaldo,a ne vredi 5 para... Prosecan igrac iz druge lige da obuce partizanov dres,ako ne bi bio bolji,bar bi vise cenio grb koji nosi!!!!

  • MikiGrobarRUSSIA

    23. oktobar 2015 | 14:21

    ostavite decka na miru! da se razumjemo ima los karakter i platio je sedenjem na klupi ali u zadnje dve utakmice vidi se da se trudi i treba covjeku pruziti sansu. ako nastavi sa marljivim radom i ako bude ostavljao srce na terenu za nas grb treba mu oprostiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA