Levandovski odveo Poljsku na EURO, a onda ga neki Poljak tužio zbog šampanjca! (FOTO)

Kada je fudbaler proslavljao uspeh 11. oktobra, dao je nekome materijal da ga tuži

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fantastičan period Roberta Levandovskog neko je pokušao da upropasti. Poljski golgeter se pretvorio u gol mašinu u Bajernu, a svojim izuzetnim partijama znatno je doprineo da se njegova reprezentacija izbori za direktan plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Kada je proslavljao taj uspeh 11. oktobra, Levandovski je dao materijal nekome da ga tuži. Naime, neko je anonimno prijavio fudbalera za prekršaj zbog konzumacije alkohola na terenu tokom slavlja sa saigračima!

Taj potez bio je prekršaj poljskog Zakona o bezbednosti na javnog događaju.

Na takvim događajima, dozvoljena je prodaja, distribucija i konzumacija pića sa procentom alkohola manjim od 3.5 odsto, a po drugom članu je konzumacija takvog pića dozvoljena samo na označenim područjima na organizovanom događaju (što teren svakako nije).

- Nismo mnogo uznemireni zbog ovoga. Nadam se da će fudbalski savez urgirati i objasniti situaciju. Ne želim da se Robert zamara oko ove smejurije - rekao je agent Levandovskog.

Iako se igrač nije zvanično oglašavao, ostavio je tvit koji dovoljno govori šta misli o celoj situaciji: Živeli!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA