Otkud Andrija Drašković u loži Partizanovog stadiona?

U Partizanu nemaju odgovor na pojavljivanje kontroverznog biznismena u Humskoj

  • 3

Veliku polemiku u javnosti izazvalo je pojavljivanje Andrije Draškovića u loži Partizanovog stadiona tokom meča protiv Atletik Bilbaa.

Razlog je Interpolova poternica za pomenutim kontroverznim biznismenom koji se u loži našao u blizini predsednika nadzornog odbora crno-belih Vladimira Vuletića. Zanimljivo, Drašković je imao kartu za mesta koja su predviđena za goste iz Španije.

>>> Ivica Iliev se vraća u Partizan - od utorka je novi sportski direktor!

- Bio sam lično prisutan kada je sastavljen spisak VIP zvanica i odgovorno tvrdim da među njima nije bilo ime Andrije Draškovića. Kako se našao tamo, ne mogu da kažem. Drašković je bio na levoj strani gde su gosti i zato je ostao neprimetan za mnoge - rekao je Vuletić za Sport i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Verujem da je ulaznicu dobio od nekoga ko je bio planiran za svečanu ložu i ljudi koji su zaduženi za proveru su ga pustili, kako ga već nisu prepoznali. Zoran Popović i Miloš Vazura su sastavljali listu zvanica, ali sam i ja bio prisutan.

Povodom ovog slučaja oglasio se i potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

- Ne vidim zašto bih bilo šta imao da kažem o prisustvu Draškovića. Savko može da kupi kartu. Meni je krivo što nisam znao da je Radomir Antić na stadionu. To sam saznao tek kada sam video sliku. Baš sam želeo da se ispričam s njim - rekao je Vučelić za Novosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    24. oktobar 2015 | 14:36

    Otkud tolika polemika sto je Andrija na stadionu, i gleda utakmicu!!!

  • Yug

    24. oktobar 2015 | 21:15

    Stvarno odkuda tolika polemika ...,covek kao i svi drugi dosao da prati utakmicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA