ČUDO OD DETETA: Danilovićeva ćerka gazi sve redom i osvaja turnire!

Olga Danilović je u finalu turnira u Amsterdamu pobedila tri godine stariju rivalku

  • 13
Foto: teniskisavez.com Foto: teniskisavez.com

Mlada srpska teniserka Olga Danilović nastavlja da niže uspehe, pošto je osvojila turinr u Amsterdamu koji se igra za igračice do 18 godina.

>>> Danilovićevoj ćerki predviđaju osvajanje Australijan opena!

Ćerka proslavljenog košarkaša i bivšeg predsednika KK Partizan, Predraga Danilovića pobedila je u finalu tri godine stariju protivnicu. Olga ima 14 godina, a u finalu je bila bolja od Belgijanke Lare Salden sa 6:4, 3:6, 6:3.

Mlada teniserka je je opravdala ulogu prvog nosioca i dominantno je osvojila turnir, pošto je samo u finalu izgubila set. Prethodno je pobedila Jusi Vituk (6:2, 6:1), Evu Veder (6:2, 6:3), Kristinu Novak (6:3, 6:2) i Evu Mariju Voraček (7:5, 6:2).

- Izuzetno sam zadovoljna svim što sam učinila od početka septembra do sada. Ostvarila sam veliki broj pobeda, mečeva, ali i poena koji mi donose plasman na juniorski gren slem u Melburnu, moj prvi Australian Open kome se jako radujem.

- Na turniru u Almereu bila sam sa tatom i ovo je naša prva zajednička ITF titula, meni posebno draga“, rekla je Danilović za sajt Teniskog saveza Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    24. oktobar 2015 | 21:08

    Bravo mala,zelim ti da budes uspesna i da se radujemo tvojim pobedama,ko svojevremeno sto smo se radovali i pobedama tvom ocu

  • Sanja

    24. oktobar 2015 | 20:34

    Napred curice Puno uspeha

  • Happy

    24. oktobar 2015 | 22:29

    Sve cestitke Olgi i njenim roditeljima.Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA