Kvinsi Miler: Odbio sam NBA timove da bih igrao u Zvezdi

Najnovije pojačanje Crvene zvezde stiglo je u Beograd, a u nedelju će proći lekarske testove, posle čega će se staviti na raspolaganje Dejanu Radonjiću

  • 8
Foto: kkcrvenazvezda.rs Foto: kkcrvenazvezda.rs

Pojačanje Crvene zvezde Kvinsi Miler otkrio je da danas da je mogao da ostane u NBA ligi, ali da mu je prioritet bio da više igra i napreduje.

>>> Hoće li ona podići Zvezdu? Seks bomba novog košarkaša crveno-belih stiže u Beograd (FOTO)

Miler je danas stigao u Beograd na aerodrom Nikola Tesla, gde ga je dočekao veliki broj novinarskih ekipa.

- Imao sam neke opcije u NBA i mogao sam da ostanem. Međutim, želim da igram i steknem iskustvo u kvalitetnim takmicenjima, a sa Crvenom zvezdom ću imati tu priliku.

- Mislim da sam odabrao veoma dobar klub, sa bogatom istorijom i velikim brojem navijača. Mnogo je kvalitetnih igrača u timu, odmah sam video da je to jedna sjajna organizacija i sredina u kojoj mogu da napredujem - rekao je Miler.

Miler će u nedelju u prepodnevnim časovima obaviti medicinske testove u ordinaciji za sportsku medicinu "Vita Maksima", nakon cega ce se staviti na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pg

    25. oktobar 2015 | 00:10

    Kako ne stari, bas ti vjerujem

  • Diksi

    24. oktobar 2015 | 23:59

    Naravno da ti verujemo,coki se ne odbija! !!

  • Aleksandar

    25. oktobar 2015 | 19:15

    Mlad igrac,zeljan dokazivanja dolazi da napreduje jer u Zvezdi ce imati vecu minutazu nego u nba a igrace protiv Velikih ekipa u Evroligi gde ce moci da pokaze sav svoj talenat i znanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA