NOLE SA MUZIČKIM ZVEZDAMA: Đoković dodeljuje MTV nagrade!

Koju će to nagradu Novak uručiti, i kome će doneti sreću, za sada je tajna koja če biti otkrivena na dodeli priznanja u nedelju u Milanu

  • 3

Legendarni srpski teniser Novak Đoković u nedelju veče, 25. oktobra, biće jedan od prezentera MTV EMA nagrada na spektakularnoj dodeli koja se održava u Mediolanum Forum dvorani u Milanu.

Popularni Nole, najbolji teniser na svetu, prošetaće crvenim tepihom pre početka dodele evropskih MTV priznanja, a potom će pratiti i tradicionalno najluđu i najbolju muzičku ceremoniju na starom kontinentu.

Ali, Novak će tokom večeri imati i specijalnu ulogu!

>>>ATP lista koja će se pojaviti u ponedeljak je slika moći Novaka Đokovića! (FOTO)

Njemu je pripala čast da otkrije dobitnika i uruči jednu od MTV EMA nagrada, čime je postao član odabranog, elitnog sveta pop kulture.

>>>NOLE MAĐIONIČAR: Evo šta je uradio da obraduje sina za rođendan! (VIDEO)

Naime, osim Novaka, ulogu prezenetera nagrada u nedelju veče imaće i Čarli XCX, britanski reper Tini Tempah i manekenka Hejli Baldvin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ešli Benson i SŠej Mičel, ženski bend Fift Harmoni i holandski DJ i producent Martin Gariks.

U Milanu će nastupiti brojne svetske muzičke zvezde, među kojima su Džastin Biber, Farel Vilijams, Ed Šeraan & Rudimental, Eli Goulding, Džejson Derulo, Tventi van pilots, Martin Gariks, Afrodžek, Tori Keli, Džejms Bej, Džes Glajn, Maklemore & Rajan Luis i Andrea Bočeli.

Prvi put ove godine biće dodeljena i nagrada MTV Video Vizionari , a ona će otići u ruke članovima kultnog sastava Đuran Đuran!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Koju će to nagradu Novak uručiti, i kome će doneti sreću, saznajte sutra veče prateći vaš omiljeni MTV kanal!

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra.

Crveni tepih počinje u 20 sati, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21 sat. Voditelji dodele biće Ed Šeran i manekenka Rubi Rouz.

Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagradei trenutno se takmiči za zvanje najboljeg evropskog MTV izvođača. Pomožite mu da pobedi glasanjem na sajtu www.mtvema.comdo subote, 24. oktobra u ponoć. Na istom linku možete dati glas nominovanim izvođačima u svim ostalim kategorijama. Pobednici će biti proglašeni dan kasnijena 2015 MTV EMA dodeli u Milanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BeoGrad

    25. oktobar 2015 | 00:28

    Bravo Nole!

  • Kragujevcanin

    25. oktobar 2015 | 12:51

    Ko je NOVAK DJOKOVIC?!?! Zasto bi neko za to glasao??? Legenda Srbije i najbolji sportista na svetu a vi pitate ko je on...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA