Roben: Nisam smeo da izvedem drugi penal

Holandski reprezentativac postigao gol iz penala tokom utakmice i nije želeo da šutira i drugi put, jer ga golman Reala Kasiljas odlično poznaje

  • 0

Fudbaler Bajerna Arjen Roben nije želeo da šutira u penal-seriji protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona, jer ga, kako je rekao, čuvar mreže Madriđana Iker Kasiljas poznaje suviše dobro.

Posle regularnog toka i produžetaka, rezultat je bio 2:1 za Real. Upravo je Roben u 27. minutu iskoristio najstrožu kaznu, ali je i tada Kasiljasu malo nedostajalo da odbrani udarac.

- Kasiljas i ja se baš dobro poznajemo, igrali smo dve godine zajedno u Realu. Zato nisam želeo da šutiram i drugi penal na istoj utakmici - rekao je Roben nemačkim medijima.

Holanđanin se osvrnuo i na kritike koje mu je nedavno uputio legendarni fudbaler Bajerna Franc Bekenbauer, zbog nedavno promašenog penala protiv Borusije Dortmund u odlučujućem meču za titulu prvaka Nemačke.

- Voleo bih da čujem šta sada ima da kaže gospodin Bekenbauer. Nisam razgovarao sa njim, nema ni potrebe - dodao je holandski reprezentativac.

Ekipa Bajerna će u finalu LŠ igrati protiv londonskog Čelsija. Finalni meč igra se 19. maja u Minhenu, na Bajernovoj "Alijanc Areni".

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA