Bogdan i Veseli bodrili Fener: Ceo stadion skače, ovo je najluđa atmosfera ikada (VIDEO)

Košarkaši Fenera prisustvovali su velikom derbiju Istanbula, a svoje oduševljenje atmosferom podelili su na Instagram profile

  • 2

Bogdan Bogdanović i Jan Veseli bili su na istanbulskom derbiju u kome je Fenerbahče dočekao Galatasaraj. Bivši košarkaši Partizana bili su oduševljeni atmosferom na stadionu koju su napravili navijači Fenera a svoje impresije su podelili na svojim Instagram profilima.

>>> Zašto Bogdan Bogdanović skida bradu pred start Evrolige? (VIDEO)

- Proveo sam sjajno vreme sa saigračima i ''ludim'' navijačima Fenerbahčea. Malo je falilo da ih dobijemo, ali svakako je bila lepa utakmica za gledanje - napisao je Bogdan Bogdanović.

I Jan Veseli je objavio video na kome se može videti prava ludnica na tribinama, gde cela tribina skače.

Meč je završen bez pobednika. Fener je poveo u 37. minutu golom Dijega, ali je Aldin u 84. minutu izjednačio i pokvario slavljeničku atmosferu mređu navijačima Fenerbahče, koji su očarali bivše košarkaše crno-belih.

Pogledajte i kako su se proveli na stadionu.

A video posted by Jan Vesely (@24janvesely) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "UŠATI" i mali partizai

    26. oktobar 2015 | 00:10

    A je li ostao na nogama? Nije pao bez razloga? I onda dobijem negativce, koji su zaboravili njegove zahteve da bi igrao za reprezentaciju! Upropastio mukotrpan rad cele reprezentacije i sada ga popularišete, da bi mogao opet da napravi istu grešku!?

  • Messi

    25. oktobar 2015 | 22:27

    Spanski navijaci , dovoljno je reci Barca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA