Zvezda bez Sofoa u Valjevu! (VIDEO)

Sve jače glasine o raskidu ugovora sa snažnim gorostasom

  • 6

Gorostasni centar crveno - belih Sofoklis Skorcanitis nije otputovao sa ekipom u Valjevo na meč 7. kola ABA lige sa Metalcom (početak u 21 čas).

Kao razlog za njegov neodlazak "Večernje novosti" navode stomačne probleme, ali takođe prenose da je bivši grčki reprezentativac tokom vikenda imao problema i sa skočnim zglobom.

U poslednje vreme sve češće se spekuliše da je Skorcanitis pred otkazom, s obzirom da nije ispunio očekivanja sa početka sezone, kada je bio projektovan kao zamena za Bobana Marjanovića.

Svojom pojavom Sofo je trebao da bude Zvezdin oslonac u reketu, ali zbog njegovih loših igara sav teret je spao na Maik Cirbesa.

Otežavajuća okolnost po rukovodstvo kluba mogli bi biti to da Skorcanitis ima garantovan jednogodišnji ugovor.

>>> Zvezda raskida ugovor sa Sofom?

>>> Radonjić brani Sofoa: Morao je na infuziju! (VIDEO)

U dosadašnjem toku ABA lige Skorcanitis je na parketu provodio 10,7 minuta i za to vreme je beležio prosečno 4,8 poena i 2,5 skoka. U Turkiš Erlajnz Evroligi za 15,8 minuta u proseku je beležio 4.5 poena i 0.5 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    26. oktobar 2015 | 16:26

    Big Sofo nikad nije bio za velike domete.Uvek je bio druga petica u timu a Bobi je bio broj jedan ili dominantan na toj poziciji ali u Evroligi.Zbog toga nisu za porediti pogotovu što Sofo igra daleko i ispod svojih mogućnosti. Zvezda je ove sezone napravila prilično loš izbor pojačanja s to je nemoguće popraviti sa tri strana igrača i još usred sezone.Ne mogu da pretpostavim kako i zašto je načinjen tako loš izbor pojačnja ove sezone u odnosu n ranije godine?!Mislim da posle odlaska Bobija i Kalinića novac ne bi trebao da bude u pitanju...

  • Delijaa

    26. oktobar 2015 | 17:26

    Treba da prodamo Sofoa I da Dubljevicu ponudimo 250.000 godisnje uz obestecenje Valensiji

  • Grobarcina

    26. oktobar 2015 | 16:18

    Ma bre on dok je igrao u Nba lomio je koseve Partizan mu je preporucio Zvezdu, on je onda dosao u Zvezdu polomio koseve na Zvezdinom terenu pa ga ovi teraju iz kluba zbog toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA