STRAHOTA! Srpski fudbaler pao u komu posle divljačkog starta? Usledila je nezapamćena tuča! (VIDEO)

Nemile scene na meču Srpske lige u Trsteniku

  • 30

Nezapamćeni skandal dogodio se na utakmici Srpske lige u Trsteniku, gde je gostovala ekipa Temnića. Posle jednog teškog i skandaloznog faula, igrač domaće ekipe zgazio glavu fudbalera Temnića dok je bio na zemlji, i on je ostao onesvešćen da leži na terenu. Iznerviran time na teren je uleteo njegov brat, koji je želeo da se obračuna sa povređenim fudbalerom.

>>> OPŠTA TUČA: Pregazio glavu srpskog fudbalera, a onda je na teren uleteo njegov brat navijač (VIDEO)

On je želeo da se obračuna sa fudbalerom koji mu je povredio brata, koji je ostao na zemlji u nesvestici i pao je u komu, prema neproverenim informacijama sa društvenih mreža.

Ipak, napadač je ubrzo postao ''plen'', pošto su fudbaleri Trstenika zajedno počeli da ga jure i tuku po terenu. Pokušao je da se spasi bekstvom, ali su domaći fudbaleri uspeli da ga obore.

Printskrin: Youtube/marko nede Printskrin: Youtube/marko nede

Umešali su se i fudbaleri gostujuće ekipe, koji su mu pomogli da pobegne. Ni to nije bio kraj. Dok je bežao ka ogradi sa druge strane terena, besni domaći navijači su počeli da ga jure. Na kraju je spas našao kod policije.

Ceo snimak sandala pogledajte od 10:12 u priloženom snimku.

Prema neproverenim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama mladi fudbaler je završio u komi.

Printskrin: Facebook.com Printskrin: Facebook.com

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    26. oktobar 2015 | 20:06

    Igram te nize lige i to je neverovatno koliko divljaka i debila ima, svaki put pred gostovanje se zapitam da li cu citav doci kuci.

  • 1989

    26. oktobar 2015 | 21:02

    Koliko ljudi mogu biti odvratni da jadnog decka jure koji je odbranio svog brata sto bi svi mi uradili, a na kraju krecu njih 20 na njega 1... Sramota

  • Srna

    26. oktobar 2015 | 20:11

    Kakvo je to ponašanje,zar su to sportisti?ja bih ga dobro kaznila,da nikad ne zaboravi šta je uradio i naravno zabranila da učestvuje u sportu doživotno...sramota.,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA