Niksi nude 50 miliona dolara Filu Džeksonu

Glasine o povratku "zen mastera", najtrofejnijeg trenera u istoriji NBA sa 11 šampionskih prstenova, čuju se već neko vreme, a i on sam ih je podgrejao nedavno kad je rekao da povratak nije isključen

  • 0

Njujork Niksi spremni su da ponude pravo bogatstvo Filu Džeksonu da se vrati iz penzije i preuzme ekipu u kojoj je proveo najbolje igračke godine svoje karijere.

Ukoliko tim iz Velike jabuke ne prođe prvu rundu plej-ofa, gde će se sastati sa Majamijem ili Čikagom, predložiće Džeksonu četverogodišnju saradnju za koju bi mu isplatili 50 miliona zelenih novčanica.

Glasine o povratku "zen mastera", najtrofejnijeg trenera u istoriji NBA sa 11 šampionskih prstenova, čuju se već neko vreme, a i on sam ih je podgrejao nedavno kad je rekao da povratak nije isključen, s tim što u obzir dolaze samo Niksi.

Džekson je u trenerskoj karijeri vodio Čikago Bulse, s kojima je šest puta bio šampion najjače lige sveta i Los Anđeles Lejkerse koje je predvodio do pet Leri O'Brajen trofeja.

Igrao je za dva kluba, pored Njujorka u kome je 1967. počeo karijeru, nastupao je za i Netse od 1978. do 1980, kada je završio karijeru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA