Nikola Peković: Ne osećam se kao da sam izdao Vujoševića

Predsednik Partizana pričao je o odnosu sa košarkaškim ocem Duškom Vujoševićem kao i o dugovanjima crno-belih

  • 20

Novi predsednik KK Partizan, NBA igrač Nikola Peković svestan je težine svog zadatka, a to je da vrati slavni klub na mesto koje mu pripada u srpskoj i evropskoj košarci.

>>>Partizan do poslednjeg evra: Dug crno-belih je više nego duplo manji od Zvezdinog kad je bila zamrznuta!

Posle velikih promena ovog leta i preuzimanja funkcije Peković i njegovi saradnici krenuli su u reonstrukciju kluba.

U intervjuu za "Informer" Peković je otkrio detalje oko odnosa sa bivšim trenerom i košarkaškim ocem Duškom Vujoševićem, kao i sa večitim rivalom Zvezdom.

- Vujošević je legenda Partizana, on je svojim radom obeležio epohu i upusao svoje ime u istoriju kluba.

- Ne znam da li je istina da se oseća izdanim, svakko ne bih voleo da je tako. Svi se trudimo da budemo objektivni u najvećoj mogućoj meri, ali nekada je osećaj za pravdu subjektivan. Što se mene tiče uvek ću gajiti veliko poštovanje prema njemu - rekao je Peković.

On je dodao da je dogovorena dinamika isplate zaostalih zarada za legendarnog trenera.

- Ako je iko trebalo da bude svestan situacije u kojoj se nalazimo onda je to Dule. U ovoj nezavidnoj situaciji uspeli smo da pronađemo način kako da mu isplatimo ne malo dugovanje - poručio je Peković.

(Telegraf.rs/Izvor Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    27. oktobar 2015 | 11:27

    Duletova smena sigurno nije vodjena sportskim motivima!!!

  • D. V.

    27. oktobar 2015 | 11:01

    Da li je dule oprosti pare, koje je naravno zaradio, nije i ne treba. Da li su danilović, on, todorić i ostali doveli PARTIZAN u ovakvu situaciju, jesu, zašto ne kažu to. Ja duleta volim kao da mi je otac, ali ljudi nemoj da se lažemo oni su doveli naš PARTIZAN pred gašenje. Mi sad pljujemo pekovića, a svi smo govorili daj bože da samo opstanemo, a sad hoćemo i f4, zaboravljamo brzo, to je greška SRPSKOG naroda.

  • milos nova pazova

    27. oktobar 2015 | 13:44

    Ides sa covicem na rucak , a neznas kako se dule oseca dali izdanim ili ne , zasto ga nepozoves i pitas? Zasto si dozvolio da ga misko raznatovic obavesti da nije vise trener, zasto to nisi uradio ti licno? Ti si jedan obican licemer i nisi dosao da pomognes partizanu nego si dosao da obavis prljav posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA