Grof poručio navijačima Zvezde: Mi pobeđujemo, a vas nema na stadionu!

Trener crveno-belih kritikovao pristalice kluba zbog slabe posete u poslednje vreme

  • 8

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović i u danima velikog zadovoljstva zbog sjajnih rezutata njegovog tima, nije ispunjen do kraja, jer, prema njegovom mišljenju, premalo svedoka gleda pobede crveno-belih.

Grof je u najavi kup duela protiv Bačke (sreda 13) pričao o lošem odzivu navijača na Marakani ove sezone, iako je Zvezda, i pored toga, bez premca u ligi kada je poseta u pitanju.

- To nam je jedini problem, jer igramo pred praznim stadionom - ironično je Božović prokomentarisao podatak da je stadion Bačke uveliko rasprodat pred dolazak lidera Superlige, prenosi Mondo.

Božović je potom uozbiljio monolog na ovu temu.

- Što više pobeđujemo, sve je manje gledalaca. Evo, protiv Borca je bilo sedam hiljada, a kao da je prazan stadion. Kao da mnogi misle da smo već osvojili titulu, a uopšte nije tako - poručio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krompir krtola

    27. oktobar 2015 | 13:40

    Slabo brogradska gospoda dolazi

  • Doka.cz

    27. oktobar 2015 | 14:06

    100% je u pravu,kad god smo jurili partizanku bilo je poprilicno navijaca.

  • Dr. za rock and roll

    27. oktobar 2015 | 16:01

    Stvarno uopste ne razumem ako je covek slobodan sa posla , zdrav i nema velikih obaveza a ne dodje na fudbal ???? Okej ako nema zivce i kada se stalno gubi ali ove zadnje utakmice su totalna dominacija dobra igra i opustajuce prave pobednicke a da covek ne gleda uzivo navija i zapeva za zvezdu svoju ljubav ne mogu da shvatim? Ne znam stvarno svi smo razliciti ja ne bih moga da propustim mec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA