Štimac se vratio u Zvezdu!

Centar reprezentacije Srbije i osvajač srebra na Mundobasketu Vladimir Štimac nosiće crveno-beli dres do kraja sezone.

  • 48

Košarkaški klub Crvena zvezda pronašla je zamenu za Sofoklisa Skorcanitisa. To je srpski reprezentativac Vladimir Štmac koji je bio bez angažmana od početka sezone.

>>>Sofo se vraća u Grčku? Bivši trener Zvezde odvodi Skorcanitisa!

>>>LJUDINA ŠTIMAC: Ovo je reakcija srpskog centra po saznanju da ne ide na Eurobasket

Bivši košarkaš Bajerna, potpisao je ugovor sa Zvezdom do kraja sezone.

Vladimir Štimac je ovu sezonu zapoceo u Estudijantesu, prethodne sa velikim uspehom igrao u Minhenu, pre toga u španskoj Unikahi, i turskom Banvitu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> ZAKUCAVANJA I DOMINACIJA POD KOŠEM: Štimac je Delije već navikao na svoj šou! (VIDEO)

Dvadesetosmogodišnji Štimac je igrao za Crvenu zvezdu u periodu od 2008-2010.godine i svojim igrama, borbenošcu, ali i pripadnošću crveno-belim bojama koju nikada nije krio, čak i kada je igrao u drugim klubovima, postao je jedan od ljubimaca navijaca našeg kluba.

Tokom bogate karijere, igrao je za Žalgiris, Ventspils, Crvenu zvezdu, Nimburk, turski Olin, Banvit, Unikahu, Bajern i Estudijantes.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Štimac je reprezentativac Srbije od najmladih kategorija, osvajao je zlatne medalje 2005 i 2007. godine na Evropskim šampionatima za mlade selekcije, takode, ima zlatne medalje sa Univerzijada 2009 i 2011.godine, dok je sa seniorskim timom osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    27. oktobar 2015 | 16:34

    Iskreno mi je drago sto ste otjerali nabudnog Sofa.Da bar zna kos pogoditi.Stimac je zmaj igrac i zao mi je sto nije Partizanov.Sta je tu je,vi imate ekipu ove god.Ako budete u Evropi,nogom ili rukom navijacu za vas.Grobar

  • sasa

    27. oktobar 2015 | 15:02

    Bravo za Zvezdu!!! Pravi igrač, reprezentativac i pre svega dobar momak- Ljudina!!! Grobar sam ali ovo me je obradovalo kao da je došao u Partizan! Treba momak da igra evroligu i da pomogne, jer njegova želja i volja da igra i pobedi je jača od Sofa. Sa Cirbesom će biti ok reket.Želim mu zdravlja i uspeha, i da se ne istiće protiv Partizana.

  • Pana

    27. oktobar 2015 | 16:47

    Jos Erceg i Vilijams i to je to,bicemo jaci nego proslu sezonu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA