ZAKUCAVANJA I DOMINACIJA POD KOŠEM: Štimac je Delije već navikao na svoj šou! (VIDEO)

Navijači Zvezde oduševljeni povrtkom centra u klub

  • 2

Reakcije navijača Zvezde na vest da je Vladimir Štimac potpisao ugovor sa voljenim klubom, govore više od svakog drugog komentara o povratku reprezentativca Srbije na Mali Kalemegdan.

>>> POSLEDNJA VEST! Štimac se vratio u Zvezdu! 

Oduševljenje među pristalicama crveno-belih povodom dolaska srpskog reprezentativca u tim Dejana Radonjića skoro da je ekvivalentno "hajpu" koji bi se napravio da je u klub stigla NBA zvezda u rangu Brajanta i njemu sličnih.

Ne, Zvezda nije dobila vrhunskog majstora, nije dobila mađioničara sa loptom. Zvezda je dobila lava, borca, igrača koji će "poginuti" za crveno-bele, skočiti u drugi red publike po loptu, koji će najtromije navijače podići sa stolice kada polaganje proslavi kao da je postigao gol...

Zbog toga je povratak Štimca među svoje možda i važnija vest od potpisa Mekela, već odlazećeg Skorcanitisa i neubedljivog Tompsona. Jer, Štimac oseća šta znači igrati za klub sa tolikom armijom fanova, sa takvom tradicijom i očekivanjima u svakom takmičenju.

Pored toga što su crveno-beli u Štimcu dobili igrača koji će podići ambijent u svlačionici na još viši nivo, dobila je i veoma važan šraf u reketu i kvalitet više u oba pravca igre.

Po odlasku iz Zvezde, za koju je igrao od 2008-2010. godine, karijera srpskog centra koju je gradio u Ventspilsu, Nimburku, Banvitu i evroligašima Unikahi i Bajernu, konstantno je išla uzlaznom putanjom, pa je utisak da u idealnom trenutku stiže da pomogne crveno-belima.

U nastavku se podsetite nekih najvažnijih poteza Štimca u dresu Zvezde  i klubova za koje je kasnije nastupao, kao i iz reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozon

    27. oktobar 2015 | 18:19

    Dominacija ? ahahahahahahahahaha

  • totalno nebitan lik CZV

    28. oktobar 2015 | 11:42

    Jbt. Stimara bolje sutira trojke od ovih nasih bekova :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA