ILIEV STIGAO U PARTIZAN: Obećavam rad, želja mi je Liga šampiona!

Novi sportski direktor crno-belih spreman za novi izazov u klubu za koji je igrao

  • 16

Na svoj 36. rođendan, nekadašnji fudbaler Partizana Ivica Iliev zvanično je postao novi sportski direktor kluba iz Humske.

Ugovor je potpisan do 2017. godine.

- Imali smo potrebu da pojačamo stručni štab, najpre smo doveli Drulovića za prvog trenera, pa Tomića za trenera Teleoptika, a sada zaokružujemo to izborom Ilieva, koji je jednoglasno izabran - rekao je potpredsednik kluba, Milorad Vučelić.

- Izuzetno mi je velika čast, ovo je najveća moguća funkcija, želja mi je da naš Partizan bude na najvišem mogućem nivou. Ono što obećavam je da ću dati svoj maksimum, rad rad i samo rad. Pozivam i navijače da nas podrže i da pokažu veru u nas - rekao je Iliev i dodao:

- Želeo bih prvo da sagledam bolje situaciju unutar kluba, svima bi nam bilo veliko zadovoljstvo da prezimimo u Evropi. Cilj mi je da iz svakog pojedinca izvučemo maksimum, sledi nam važan prelazni rok.

Gde najviše škripi u Partizanu, usledilo je pitanje.

- U nekim analizama sam davao malo kritičke komentare za to koliko golova primamo. Ipak, to se ne odnosi samo na našu odbranu, ona počinje od napada.

Gde je Partizan za godinu dana po vaama?

- Moja želja je da to bude Liga šampiona. Treba verovati i boriti se do kraja, želim da vratim tu veru i pobednički mentalitet.

Među saradnicima Ilieva biće nekadašnji igrači crno-belih Damir Čakar i Đorđe Pantić.

- Biće još imena, kao i za skauting. Znam šta treba raditi u prelaznom roku, ali ne želim da izlazim u javnost sa tim, da bismo rasteretili igrače da privedu kraju polusezonu. Nećemo imati alibi kada je u pitanju novac za prelazni rok - zaključio je Iliev.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NnmmG

    27. oktobar 2015 | 21:08

    Mislim da ce Partizan sa njim daleko dogurati u Ligi sampiona...zar ne?:-)

  • pedja

    27. oktobar 2015 | 20:50

    Obezbedi im dobru poziciju za plej aut!!!!

  • Terza i djaja postena dva

    27. oktobar 2015 | 19:11

    Bolje da si potpisao za prvi tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA