LJAJIĆ NIJE HTEO DA POSTIGNE GOL: Pokazao nesebičnost i vratio Inter na 1. mesto (VIDEO)

Srpski reprezentativac je spojio Ikardija sa golom čime je rešen meč u Bolonji

  • 4

Inter će bar jedan dan prenoćiti na prvom mestu Serije A, pošto je u 10. kolu italijanskog šampionata slavio na gostovanju u Bolonji minimalnim rezultatom 1:0. Važnu ulogu u pobedi ekipe Roberta Manćinija dao je srpski reprezentativac Adem Ljajić, koji je u 67. minutu asistirao Mauru Ikardiju za jedini pogodak na meču.

>>> Italijani Ljajića nazvali "Gospodin NULA minuta"

Inter je od 60. minuta igrao i sa igračem manje, pošto je Felipe Melo dobio drugi žuti karton. Prvi je dobio samo sedam minuta ranije, čime je znatno otežao svojoj ekipi da zabeleži dobar rezultat.

Ipak, samo sedam minuta kasnije je zahvaljujući Ljajiću Inter došao do gola, a ispostavilo se i pobede, kojom se vratio na prvo mesto na tabeli sa bodom više od Rome, koja ima meč manje. Ljajić je mogao i sam da zatrese mrežu, pošto je bio jedan na jedan sa golmanom Bolonje, ali je nesebično asisitirao Ikardiju, kome nije bilo teško da zatrese mrežu

Ljaljić je igrao do 88. minuta, kada ga je Manćini izveo iz igre. Pogledajte njegov potez koji je pomogao Interu da pobedi.

Serija A, 10. kolo:

Utorak:

Bolonja - Inter 0:1

(Ikardi 67)

Sreda:

Milan - Kjevo

Roma - Udineze

Atalanta - Lacio

Frozinone - Karpi

Napoli - Palermo

Sasuolo - Juventus

Torino - Ðenova

Verona - Fiorentina

Četvrtak:

Sampdorija - Empoli

Tabela

Inter 21 bod, Roma 20, Napoli, Fiorentina i Lacio po 18, Sasuolo 15, Sampdorija, Torino i Atalanta po 14, Milan 13, itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    27. oktobar 2015 | 23:32

    Adem je klasa od igraca.Nadam se da ce se ustaliti u startnoj postavi Intera.I nikako ne smemo zaboraviti,momak je '91.godiste...dakle njegovo vreme tek dolazi,a igrao je vec,i to uspesno u Fiorentini,Romi i Partizanu...

  • ma da

    28. oktobar 2015 | 00:30

    Hahahahahaah pazi nije hteo da da gol!?!?! Pa dodao je jer je icardi bio u boljoj poziciji, prazan gol!!! Sto se rice scudetta nema nista od toga, roma to lagano..zivi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA