Adem Ljajić uručio otkaz italijanskom treneru (VIDEO)

Na kormilo Bolonje umesto Delija Rosija postavljen je Roberto Donadoni

  • 0

Italijanski fudbalski prvoligaš Bolonja imenovao je za šefa stručnog štaba bišeg selektora nacionalne reprezentacije Roberta Donadonija, nakon što je ranije smenjen Delio Rosi zbog loših rezultata, a poslednji u nizu bio je od Intera, kada je značajan doprinos dao i Adem Ljajić asistencijom za jedini gol.

>>> LJAJIĆ NIJE HTEO DA POSTIGNE GOL: Pokazao nesebičnost i vratio Inter na 1. mesto (VIDEO)

Donadoni (52), svojevremeno istaknuti prvotimac Milana i državni reprezentativac, potpisao je ugovor do kraja juna 2017. godine.

Poslednji posao imao je u Parmi koju je napustio na kraju prošle sezone, nakon što je taj klub otišao u stečaj.

Tokom trenerske karijere Donadoni je vodio još Livorno, Ðenovu, Napoli i Kaljari, a selektorsku dužnost obavljao je od 2006. do 2008. godine.

Printskrin: Youtube/Seria A Printskrin: Youtube/Seria A

Dosadašnji trener Rosi bio je na klupi Bolonje od maja i pod njegovim vođstvom izboren je povratak u elitnu konkurenciju, međutim, izostali su željeni rezultati.

On je drugi otpušteni trener u Seriji A ove sezone, nakon što je debitant Karpi prošlog meseca smenio Fabricija Kastorija.

Bolonja je u utorak poražena na domaćem terenu od Intera sa 1:0, a u toj pobedi značajan doprinos dao je i reprezentativac Srbije Adem Ljaljić a posle 10 odigranih utakmica nalazi se u zoni ispadanja na tabeli Serije A sa samo šest bodova.

Pogledajte i poslednju utakmicu Rosija na klupi Bolonje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA