Srpski kralj izvođenja auta otišao u Aziju! (VIDEO)

Doskorašnji defanzivac Surdulice karijeru će nastaviti u Maleziji

  • 1

Dosadašnji defanzivac Radnika iz Surdulice, Ljubo Baranin (29) karijeru će nastaviti u malezijskom premijerligašu Kuantan, posle potpisa jednogodišnjeg ugovora.

Stameni odbrambeni igrač Surduličana zapaženim igrama dobio je ponudu ovog dalekoistočnog kluba, a u upravi srpskog superligaša su mu izašli u susret.

- Dobio sam ponudu koja može samo da se poželi u mojim godinama. Objasnio sam direktoru Tončevu i odmah sam dobio dozvolu da idem. Sa agentom, Željko Dekićem, doputovao sam u Maleziju, odradio nekoliko treninga i potpisao jednogodišnji ugovor - rekao je Baranin za Sportski žurnal.

>>> Engleski mediji oduševljeni fudbalerom Radnika iz Surdulice (VIDEO)

>>> Defanzivac Radnika nokautirao fudbalera Rada iz auta (VIDEO)

Od kluba, saigrača i navijača, Ljuba će se oprostiti u nedelju na utakmici sa Spartakom.

- Hvala navijačima u Surdulici, od dolaska sam imao njihovu podršku. Mnogo sam zavoleo taj grad i ljude, želim da se na najlepši način rastanemo - zaključio je Ljubo Baranin.

Tokom karijere, Baranin je stekao epitet ''najjače ruke'' srpskog fudbala. Bio je u stanju da loptu iz auta baci više od 40 metara, a nije mu bilo strano ni da prilikom izvođenja auta nokautira protivničkog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banana_

    29. oktobar 2015 | 11:55

    Kakva drzava takav i fudbal. Igra se kao profesionalna liga,a neki polu-amaterski ugovori gde svaki igrac moze da raskine ugovor. Baranin je igrac koji je mogao da donese odredjeni profit Radniku,ali koliko para toliko muzike kako se kaze. Tebi Ljubo puno srece,i da se finansijski obezbedis u Maleziji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA