Dosad neviđena podrška Rosiju od italijanskih ultrasa! (FOTO)

Podrška za šampiona stiže od sunarodnika, konkretnije od navijačke grupe Napolija

  • 6

Odavno neki događaj u svetu Moto GP-a nije privukao pažnju kao incident sa poslednje trke između višestrukog šampiona Valentina Rosija i Marka Markeza.

Incident se dogodio u 13 krugu trke na Sepangu kada se Markez približio doktoru sa njegove leve strane. Rosi ga je nogom odgurnuo što je izazvalo pad Markeza.

Italijanski vozač će zbog toga na poslednjoj trci 8. novembra startovati sa poslednjeg mesta, a podrška za šampiona stiže od sunarodnika, konkretnije od navijačke grupe Napolija.

>>> VALENTINO ROSI PODELIO PLANETU: Odbija da vozi poslednju trku, španski pakt mu uzima titulu! (VIDEO)

"Valentino, u Valensiji nema pravila. Tibia i fibula (kosti potkolenice)"stajalo je na transparentu navijača Napolija tokom meča sa Palermom (2:0), kao očigledna podrška za postupak italijanskog vozača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peRFect

    29. oktobar 2015 | 19:36

    Мислим да је цео свет дигао на ноге...То може само доктор !!! Уз веру у Бога, гази до титуле Вале, поред шпанског(срамног) картела...Србија воли Росија !!!

  • obilic

    29. oktobar 2015 | 15:54

    Italijani su svi uz putina ali nije cela italija pod belim golubom

  • MARQUEZ

    29. oktobar 2015 | 18:30

    SAMO TRAŽI IZGOVORE,SVESTAN JE DA NIJE ZA TITULU OVE GODINE,A HOĆE NA SILU. NEMA VALE,MORA DA SI NAJJAČI NA GASU,A NE NA JEZIKU I ŠUTIRANJU. OSTADE TI VELIKA MRLJA U KARIJERI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA