Navijači Bolivara pogodili Nejmara u nos (VIDEO)

Najveća zvezda Santosa postradao u La Pazu na vatrenom meču Kupa Libertadores

  • 0

U prvoj utakmici osmine finala Kupa Libertadores, Bolivar je u La Pazu pobedio sa 2:1 brazilski Santos, koji je južnoamerički prvak u fudbalu, a gostujući igrači neprestano su bili izloženi pritisku s tribina u grotlu stadiona.

Prvi veći incident desio se u 65 minutu. Na Santosovu najveću zvezdu Nejmara i njegovog saigrača Gansa poleteli su predmeti dok su se spremali da izvedu slobodan udarac. Ni jedan od njih dvojice nije pogođen, pa je utakmica nastavljena, iako se policija stavila u pripravnost.

Međutim, deset minuta kasnije, kad je Nejmar trebalo da izvede korner tik ispod tribine s najvatrenijim navijačima Bolivara, pogođen je posred lica. Pao je kao pokošen, a organi reda su se okupili oko njega da bi ga zaštitili od pokušaja da bude pogođen i kada leži na travi.

Meč je bio prekinut nekoliko minuta. Nejmaru je ukazana lekarska pomoć. Na nos mu je stavljen flaster. Strasti su se, srećom, smirile.

Ako protivnički igrači najčešće ne znaju kako da ukrote Nejmarovu virtuoznost, navijači su, očigledno, pronašli način da ga onesposobe.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA