Vujošević otišao, Vučelić preuzeo JSD Partizan!

Crno-bela familija dobila novog predsednika

  • 3
Svečana akademija FK Partizan, 70. rođendan, MILORAD VUCELIC, DUSKO VUJOSEVIC I IVAN CURKOVIC Foto: Tanjug/Marko Đoković

Potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić  jednoglasno je izabran za prvog čoveka Jugoslovenog sportskog društva Partizan.

Vučelić je izabran na predlog doskorašnjeg predsednika i nekadašnjeg trenera KK Partizan Duška Vujoševića. Novi potpredsednici cu Nenad Golijanin i Andrea Arsović, dok će još dva potpredsednika naknadno da budu izabrana.

U novom Upravnom odboru biće: Miloš Vazura, Zoran Popović, Vojislav Nedić, Nenad Golijanin, Miroslav Nedić, Mlađan Šilobad, Aleksandar Šoštar, Velimir Marjanovic, Aleksandar Blagojević, Borko Drašković i Duško Jovanović.

- Biću dostojanstven i neću pognuti glavu, iako mač visi iznad. Odajem veliko priznanje Vujoševiću, da kažem da je jedan od najboljih trenera u istoriji naše porodice. Imaće uvek svoje mesto u Partizanu, on je živa legenda - rekao je Vučelić.

Prema njegovim rečima, protiv Partizana se vodi kampanja.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- To je sramota i bruka onih koji to rade, ali izdržaćemo. U svom životu nisam video to, u kampanju se uključuju razni sveštenici i đavoli koji nemaju veze sa pravoslavnom crkvom - rekao je Vučelić i osvrnuo se na Zvezdu:

>>> VUJOŠEVIĆ: Često su tražili da Partizan iz imena izbaci ''jugoslovensko'' i petokraku

- Aktuelni smo fudbalski šampioni u Srbiji, decenijama bili u košarci i to se okončalo. Imamo probleme, ali slični ne smeju da zucnu, pogotovo o našem rivalu. Potrebna nam je podrška, a ne "ljubav" kao što rade bivši naši članovi koji nas kritikuju. Ubiše nas legende, svaki dan se javljaju u novinama. To je nasilje u porodici, koje se prijavljuje.

Na sednici su prisustvovala 93 člana iz 21 kluba, što je bilo dovoljno za kvorum.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "UŠATI" i mali partizai

    30. oktobar 2015 | 00:16

    vučelić legenda insitucije!!! Javi se, objasni svima vučela! Kakva je to istinska veličina! Da ga i Novak pozove u stručni štab, čovek sve zna!

  • NnmmG

    29. oktobar 2015 | 23:16

    Ko???? Vucela???? Ajd, zdravo....

  • Hm....

    29. oktobar 2015 | 17:38

    Navijače u klub, pa da svi odlučuju o sudbini kluba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA