Debakl Đorđevića i Panatinaikosa u Barseloni, Cedevita šokirala Dudin Efes, majstor Teo (VIDEO)

Šampion Rusije je u Evroligi ostvario i treću pobedu iz isto toliko susreta, a Zagrepčani su fenomenalno odigrali poslednju deonicu i pobedili sa 81: 75

  • 5

Košarkaši CSKA savladali su na svom terenu Bamberg sa 83:77, a značajan doprinos u trijumfu Moskovljana dao je srpski reprezentativac Miloš Teodosić.

Kapiten Srbije je postigao 18 poena, četiri asistencije i tri skoka i ostvario je indeks 21. Bolji učinak od Tea imao je Nando de Kolo, koji je ubacio 22 poena, a imao je i sedam asistencija, uz indeks 28.

Dvocifren je bio još samo Aron Džekson. U redovima šampiona Nemačke istakao se Vonamejker Bredli sa 19 poena. CSKA posle ove pobede ima skor 3:0 na tabeli grupe D.

Trebalo je da bude derbi, ali je Barselona demolirala Panatinaikos rezultatom 77:52. Izabranici Saše Đorđevića su tokom čitavog meča bili u zaostatku koji je rastao kakos e meč približavao kraju.

Na poluvremenu je već bilo plus 18 za domaći tim, ali je PAO uspeo da spusti na jednocifrenu razliku u trećoj četvrtini. Mogli su možda da priđu i na plus 4, ali je Kalates bacio loptu u aut, da bi zatim Navaro pogodio za plus 10.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džastin Doelman koji je postigao 13 poena uz šest skokova. Sa druge strane, srpski reprezentativni centar Miroslav Raduljica je imao učinak od po devet poena i skokova i četiri izgubljene lopte. Aleksandar Pavlović je ubacio sedam poena uz tri skoka. Ognjen Kuzmić i Vladimir Janković nisu ulazili u igru zbog povreda.

Foto: Cedevita/Marin Sušić Foto: Cedevita/Marin Sušić

Košarkaši Cedevite napravili su najveće izenađenje u trećem kolu Evrolige pošto su savladali Anadolu Efes u gostima sa 81:75.  Ključna je bila poslednja deonica koju su Zagrepčani dobili sa 27:17.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miro Bilan sa 20 poena i 10 skokova. Sjajan je bio i Luka Babić sa 14 poena, 9 skokova i 5 asistencija,  Na drugoj strani, Džon Dibler ubacio je 15 poena, a Dario Šarić imao je 14 poena i 5 skokova.

Evroliga:

Karšijaka – Žalgiris 66:68

Barselona – PAO 77:52

CSKA Moskva – Bamberg 83:77

Makabi Tel Aviv – Sasari 79:63

Efes – Cedevita 75:81

Limož – Labral Kuća 71:107

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "UŠATI" i mali partizai

    29. oktobar 2015 | 20:47

    Ide ona drugoligaška, nikad lošija EL! Tako navijačice klubova koji propadaju, ne razumeju da drugi napreduju!

  • a ha

    30. oktobar 2015 | 14:15

    Kud se dadoše navijači koji pišu o debaklima...u rupe,zar ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA