KLOP SE OPET ISMEJAO: Ako niste sudija ili novinar, Murinjo je baš dobar momak! (VIDEO)

Utakmica između Čelsija i Liverpula na programu je u subotu od 13.45 sati na Stamford Bridžu

  • 0

Jirgen Klop, FK Liverpul

Derbi kola u Premijer ligi jeste okršaj Čelsija i Liverpula, i dva harizmatična trenera koji su u potpuno različitim raspoloženjima ovih dana. Mnogo bolje volje je ,enadžer Liverpula Jirgen Klop, koji je rekao je gaji veliko poštovanje prema kolegi iz Čelsija Žozeu Murinju, kao i da on može da bude veoma prijatan, ukoliko niste sudija ili novinar.

Murinjo se prethodnih nedelja suočava sa velikim udarom kritika zbog loših rezultata i 15. mesta na tabeli, a narednu utakmicu njegov tim odigraće upravo protiv Liverpula.

>>> Da li će novi Srbin u Liverpulu konačno uraditi nešto veliko?

- Imam veliko poštovanje prema njegovom radu, a ukoliko niste sudija ili novinar on može biti jako dobar momak. Ja nisam ni jedno ni drugo, tako da... - nasmejao se Klop na konfernciji za medije.

- Tokom utakmica smo obojica jako emotivni, ali mi smo profesionalci i sve je u redu između nas. Tokom mog boravka u Nemačkoj smo ponekad razmenjivali poruke i imam puno poštovanje za njegov rad. On je zaista dobar - rekao je Klop na konferenciji za medije pred utakmicu sa Čelsijem.

Klop je tokom trenerske karijere vodio Majnc, dok je najzapaženije rezultate postigao sa Borusijom iz Dortmunda koju je preuzeo 2008. godine i ima osvojene dve šampionske titule.

Utakmica između Čelsija i Liverpula na programu je u subotu od 13.45 sati na Stamford Bridžu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA