TERZIĆ: Igračima Zvezde dali smo 900.000 evra u septembru

Prvi operativac crveno-belih se oglasio posle izjava trenera Božovića

  • 7
Miodrag Grof Božović - Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci, Zvezdan Terzic, rekao je da razume izjave trenera Miodraga Božovića o teškoj finansijskoj situaciji, ali je pozvao sve u klubu na jedinstvo i strpljenje.

Božović je ranije istakao da igrači i zaposleni mesecima nisu primilali zarade i da je situacija takva da "u klubu nije bilo novca ni za kafu".

>>> Neviđene izjave na Marakani: Ne znam ko vodi Zvezdu, para nema, pogledajte patike Jovanovića!

- Većinu prihoda do kojih smo dolazili morali smo da usmerujemo na vraćanje nasleđenih dugova. Od prve rate i dva miliona evra od transfera Rajkovića u septembru, isplatili smo sadašnje igrače i stručni štab u iznosu od 900.000 evra, za obeštecenja klubovima za pojačanja 600.000, tri plate zaposlenima i deo duga Jagodini.

- Razumemo probleme igrača, trenera i zaposlenih u klubu, ali svi skupa moramo da pokažemo ljubav i posvećenost prema Crvenoj zvezdi, a finansijske probleme rešavaćemo u hodu - rekao je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim rečima, teškoće moraju da ujedine sve u klubu kako bi bili još jači i uspešniji na putu ka osvajanju šampionske titule.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Nije novost da Crvena zvezda ima mnogo finansijskih problema i istina je da smo svi zajedno srećni zbog velikih uspeha koje ostvarujemo. Crvena zvezda jeste u raskoraku između želja zvezdaške javnosti i realnih mogućnosti - naveo je Terzić.

>>> To su te Vukašinove patike kojima Grof objašnjava Zvezdinu realnost (FOTO)

On je ponovio da crveno-beli nemaju nameru da se odreknu najboljih igrača.

- Nećemo da prodajemo Grujića i Kataija, jer želimo šampionsku titulu i Ligu šampiona, a s druge strane, neophodan nam novac za život kluba. Napravili smo dobar tim, dobar stručni stab, dobru atmosferu i na dobrom smo putu - zaključio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACM33

    30. oktobar 2015 | 21:13

    Ne znam samo na osnovu čega tvrdiš da Katai ne vredi nista. On je ubedljivo najbolji igrac Zvezde (fudbalskim recnikom najskolovaniji i najbolje tehnicki obucen igrac) koji je ove sezone i u odlicnoj formi, naravno praceno odlicnom igrom celog tima. Misliš da ga je Olimpijakos kupio pre par godina zbog lepe frizure?

  • Sone Stars

    31. oktobar 2015 | 08:54

    Koliko si ukrao Terzicu?!!

  • Bre

    31. oktobar 2015 | 00:12

    Kairat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA