SRBI U NBA LIGI: Bobi debitovao i oduševio navijače, zamalo Jokićev dabl-dabl protiv Bjelice! (VIDEO)

Pružena je šansa centru San Antonija, dok igrači Denvera i Minesote dobijaju više minuta već na drugom meču u sezoni

  • 5

Na drugom meču San Antonija u NBA sezoni debitovao je Boban Marjanović! Pobeda nad Bruklinom 102:75 obradovala je navijače Sparsa, koji su reagovali svaki put kad je visoki Srbin bio u posedu lopte.

>>> SVI BOBIJEVI POTEZI NA NBA DEBIJU: Posebne ovacije je dobio za jedan ludi koš! (VIDEO)

>>> ODLIČNI JOKIĆ: Zakucavanje je obeležilo njegov prvi dvocifren učinak u NBA ligi! (VIDEO)

Marjanović je za pet minuta na terenu upisao šest poena, pet skokova i jednu asistenciju!

Kavi Leonard je ponovo bio najbolji u redovima Sparsa, imao je 16 poena i deset skokova, pratio ga je Dankan sa 15 poena, Đinovili sa 12, Mils sa 11, i Oldridž i Parker sa po deset poena. U Bruklinu se najviše istakao Bruk Lopez sa 17 poena.

Inače, ovo je bila istorijska utakmica za Dankana, Parkera i Đinobilija, jer su se izjednačili po broju pobeda u regularnom delu sezone sa Lerijem Birdom, Kevinom Mekhejlom i Robertom Parišom - ukupno 540.

U Denveru je već došlo do međusobnog okršaja dvojice Srba - Minesota je slavila protiv Nagetsa 95:78.

Nemanja Bjelica je u pobedničkoj ekipi upisao tri poena, osam skokova i po asistenciju i ukradenu loptu, za 26 minuta na terenu.

Fantastičan je bio Nikola Jokić u poraženoj ekipi, jer mu je malo falilo da ostvari dabl-dabl učinak. Bivši košarkaš Mege je postigao deset poena i devet skokova za 19 minuta koliko je proveo na parketu.

Do pobede je Minesotu vodio Karl Entoni Tauns sa 28 poena, dok je Endru Vigins dodao 18, a Riki Rubio 12. Na drugoj strani je bio Mudiaj sa 15 poena, dok je jedan manje dodao Barton.

Deset poena ubacio je i Žofri Lovernj.

Nekada je sa njima osvajao šampionat, sada im je presudio - Lebron Džejms vodio je glavnu reč u pobedi Klivlenda nad Majamijem 102:92. Kralj Džejsm je postigao 29 poena, dok se kod poraženih najviše istakao Dvejn Vejd sa 25 poena.

Šampion Golden Stejt naneo je drugi izastopni poraz Hjustonu. Naravno da je Stefon Kari bio najefikasniji sa 25 poena, dok je Džejms Harden ubacio devet manje na drugoj strani.

Triler meč odigran je u Orlandu, gde je Medžik vodio dvocifrenom prednošću, ali je tek posle dva produžetka pao pred Oklahomom 139:136. Fantastičan je bio tandem Djurent - Vestbruk. Vestbruk je utakmicu završio s 48 poena, 8 asistencija i 11 skokova, a Djurent s 43 poena, 2 asistencije i 12 skokova!

Produžetak je viđen i u Detroitu - tamo su Pistonsi pobedili Čikago 98:94. Najefikasniji igrač Pistonsa bio je Moris sa 26 poena, dok je Batler iz Čikaga ubacio tri poena manje.

Klivlend - Majami 102:92

Orlando - Oklahoma 136:139

Filadelfija - Juta 71:99

Boston - Toronto 103:113

Detroit - Čikago 98:94

Atlanta - Šarlot 97:94

Milvoki - Vašington 113:118

San Antonio - Bruklin 102:75

Denver - Minesota 78:95

Hjuston - Golden Stejt 92:112

Sakramento - Los Anđeles Lejkers 132:114

Finiks - Portland 110:92

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    31. oktobar 2015 | 10:41

    Al ga nahvaliste...ni sekundu ga nema na snimku,mora da je ostavio utisak na snimatelja!

  • Fox

    31. oktobar 2015 | 11:58

    Ipak je Bobi tu najbolji. Lik za 5 minuta 6 poena i 8 skokova. Za sada najlosije igra Bjelica, jesre da ima skokova dosta ali malo poena za toliko a parketu minuta. Bas mi krivo. Da barem daje po 9,10 bilo bi odlicno. Jokic standardan. Svaka cst. Ali Bobi me iznenadjuje. Grobar sam, ali Bobi svaka cast, samo onim glu..ma iz americke tv trrba objasniti da nijr iz Jugoslavije nego iz SRBIJE, Belom podrska da sutira vise i daje koseve, jer bagra americka samo to gleda, a Jokicu zelim da nastavi tako da igra i da zaigra za reprezentaciju.

  • na_

    31. oktobar 2015 | 13:17

    Jokic ce biti prava masina,samo da ga povrede zaobidju. Boban ima svoju epizodnu ulogu,koju ce da koristi jako dobro. Odmoran visok igrac,moze cudo da napravi na kraju poluvremena ili meca sa skokovima,blokadama . Bijelica dosta minuta al mora ucinak da se poboljsa,mada dosta skokova to je dobro. Sve u svemu posle dugo vremena,imamo koga gledati u NBA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA