ON JE SKROZ PUKAO: Murinjov intervju posle poraza od Liverpula je apsurdan! (VIDEO)

Ništa nije želeo Portugalac da kaže o jadnom izdanju njegovih fudbalera

  • 4

- Nemam šta da kažem.

- Ništa.

- Ne.

- Ne bih o tome.

Uzalud je novinar postavljao uporno pitanja Žozeu Murinju pitanja u obaveznom intervju nakon utakmice, u kojoj je Čelsi poražen od Liverpula 1:3.

Čelsi je ovim porazom - trećim kod kuće od početrka sezone, nastavio najlošiju seriju u poslednjih 25 godina.

Ništa nije želeo Portugalac da kaže o jadnom izdanju njegovih fudbalera, ali bar smo saznali da ne strahuje za svoju poziciju u klubu.

Na insistiranje da navijačima pošalje makar neku poruku, Murinjo je rekao: Navijači nisu glupi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selesao

    1. novembar 2015 | 03:26

    On je sigurno dampovan od strane ekipe, nemoguce je da takav tim i takav trener imaju takav rezultat.Jednostavno, on je izdan ,izbusen iznutra tima! Postoje dva nacina da se to resi> jedan je, naravno, klasicni-to je otkaz treneru. Drugi nacin je da se treneru da potpuna podrska bez presedana- do kraja cele sezone a da se svaki igrac drasticno kazni sa po trideset-cetrdest posto godisnje plate, zavisno od internih pravilnika o kaznama i rezultatima, uz specijalno snizenje plata svima bez razlike dekretom predsednika i vlasnika kluba. To bi vec nesto "rodilo", imali bi jasnu situaciju, neko bi progovorio, a bilo bi ili ili. Navijaci nisu glupi, rece Zzoze Murinjo, misleci verovatno da i oni vide sta se dogadja unutar tima.

  • Milosch07

    31. oktobar 2015 | 19:28

    Murinjo sigurno vodi Chelsea u drugu ligu ...

  • Mikiii

    1. novembar 2015 | 08:19

    E bas mi je drago,ja govorim da nije nikakav trener,pa on je sa Realom i najskupljim timo osvojio samo jednu titulu za 4 sezone? Pa to mogu i ja. A kakav je psiholog sad treba da pokaze. Lako je biti psiholog kad timu ide pa sve sto uradis uspeva,e da te vidim "specijalni" sad kako ces ovo da resis!!?!?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA