Markez fizički napao italijanske novinare zbog go*neta!

Nezvani gosti želeli da uruče aktuelnom šampionu specijalan trofej

  • 0

Sukob Valentina Rosija i Marka Markeza na Sepangu i dalje je tema broj jedan u Moto GP šampionatu, a čak je i poslednja trka koja će odlučiti novog prvaka pala u senku svega onoga što se dešavalo pre nedelju dana kada je Italijan ćušnuo Španca van staze.

>>> POSLEDNJA VEST IZ ROSIJEVOG ŠTABA: Valentino povukao potez kojim je uneo dramu pred trku za titulu!

Vodeći u generalnom plasmanu Rosi, narednog vikenda u Valensiji braniće minimalnu prednost od sedam bodova, a protiv sebe imaće i publiku i trio Španaca, jednog koji može da mu ugrozi prvo mesto (Lorenco) i dvojicu (Markez i Pedrosa), koji bi mogli da mu pomrse račune i "odigraju" u korist zemljaka.

Ali, ima i Rosi vojsku saveznika. Dvojica su nedavno izazvala veliku pometnju među Špancima.

Naime, tamošnji mediji prenose da su italijanski novinari Stefano Korti i Alesandro Onis, autori emisije "Hijene", napali  vozača Repsol Honde Marka Markeza.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Navodno, Markez je napadnut u svojoj rezidenciji u Španiji pošto je zabranio "uljezima" da bilo šta snime. Italijani su potom pratili Markeza, njegovog oca i brata do garaže, a zatim ušli u fizički sukob sa njima. Španac je prilikom sukoba zadobio ogrebotinu na vratu.

Njegov menadžment tim je oštro kritikovao upad Italijana kod Markezovih.

- Grupa ljudi se pojavila ispred Markove kuće i iznela je niz uvreda, uz nepristojno i ponižavajuće ponašanje prema njemu, a čak je i gurnula i napala njegove najbliže. Zbog ozbiljnosti tih postupaka, najoštrije ih osuđujemo i najavljujemo da ćemo podneti krivične prijave protiv prestupnika- rekli su iz tabora prošlosezonskog šampiona.

Printskrin: Youtube/DCT Studio Printskrin: Youtube/DCT Studio

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici emisije "Hijene" postavljen je post u kome se objašnjava pravi razlog odlaska njihovih novinara u Španiju.

Naši novinari Alesandro Onis i Stefano Korti ovog popodneva otišli su u Španiju kako bi dostavili Marku Markezu "Trofej gov****" , specijalnu nagradu za "dela" španskog šampiona. Ali stvari nisu išle onako kako su očekivali.

Dvojica novinara ispričala su svoju verziju incidenta.

- Stigli smo u blizinu stana roditelja vozača, gde smo sreli Marka Markeza, njegovog oca,njegovog brata i prijatelja. Kada smo pokušali da dostavimo "trofej" , bili smo napadnuti i u toj tuči polomili su nam kameru i uzeli video karticu. Očigledno su želeli veći trofej, pa su se naljutili.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA