Aplauzi za srpsku himnu u Sarajevu (VIDEO)

Publika u BIH na lep način ispratila ''Bože pravde'' na bokserskom turniru

  • 9

Bravo za publiku u Sarajevu! Glavni grad Bosne i Hercegovine bio je u subotu domaćin bokserskog spektakla ''Fajt najt'' tokom koje su se za titulu svetskog prvaka borile domaća takmičarka Irma Balijagić - Adler i Srpkinja Mirjana Vujić.

Posle vrlo neizvesne borbe, Irma je osvojila titulu, ali su meč obeležili i aplauzi upućeni srpskoj himni.

Ubrzo pošto je završeno intoniranje ''Bože pravde'' halom su se začuli aplauzi domaće publike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukota

    1. novembar 2015 | 15:27

    Što sad ne komentarisete nacionalisti, kad je dobra vijest?

  • vlada

    1. novembar 2015 | 16:37

    Moja loza i prezime je staro vise od 400 godina, sam tim mogu da kazem za sebe da sam Srbin i nacionalista ali u meri ko sto je svako drugi nacionalista za svoju drzavu. Kao takav mogu da kazem bravo SARAJEVO bravo BiH!!! Nisam jugo nostalgicar al sirom sveta putujem zbog svojih aktivnosti na skupovima gde je vise od 60-tak drzava i mogu svima da kazem da nema veceg druzenja i pomoganja od nas sa ovih prostora. HR se ne granici sa SAD, BiH sa Turskom niti Srbija sa Rusijom tu smo gde smo i moramo se postovati i ovakve stvari moraju biti normalne i redovna pojava. Podseticu na fubalsku utakmicu mladih u Tuzli BiH i SRB isto aplauzi i tenis SRB i HR ista slika! Moramo u buducnost, istorija je zanama!!!

  • Бања Лука

    2. novembar 2015 | 09:49

    Немојте се заваравати да муслимани аплаудирају српској химни то су аплаудирали срби који су дошли да подрже наше такмичаре.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA