Srpskom fudbaleru trener dao kopačke, on odmah dao gol!

Mladi napadač otkrio je pozadinu njegovih dobrih igara ove sezone

  • 0

Napadač mlade reprezentacije Srbije Nikola Stojiljković ove sezone igra odlično za Bragu. U dosadašnjem toku prvenstva postigao je pet golova, od toga četiri levom nogom za koju on smatra da mu je slabija.

Poslednji gol u prvenstvu postigao je desnom nogom, u pobedi svog tima nad Belenensešom 4:0, a glavni "krivac" za to je trener Brage Paulo Fonseka.

>>> Bivši fudbaler Čuke dao dva gola za Bragu! Prvi je fantastičan! (VIDEO)

Dva dana pred utakmicu Stojiljković se požalio Fonseki na bele kopačke koje nosi, a trener Brage imao je za njega spreman odgovor.

- Sačekaj, imam nešto za tebe, daću ti fudbalske cipele koje same igraju, moje su, ne znam jedino da le će boja da ti se svidi, teget su...Uživanje i golovi u njima su , ipak, zagarantovani, pa razmisli - rekao je Stojiljkoviću Paulo Fonseka, a prenosi Sport.

Poklon je mladi napadač je oberučke prihvatio, obuo, a one su svoj posao odradile na terenu. Stojiljković je postigao gol desnom nogom, a čini se da ovo nije iznenadilo Fonseku.

- Fonseka mi je uz osmeh rekao:

- Nikola, ono što je do mene, ja sam uradio, noge su obezebđene, vidi šta ćeš sa glavom... Šalim se, čestitam, svaka čast! - otkrio je Nikola Stojiljković.

Braga se nalazi na četvrtom mestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Spotingom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA