Kako je Partizan opisao poraz od Metalca i sporne situacije na zvaničnom sajtu?

Crno-beli putem zvaničnog sajta žestoko opleli po sudijama iz Gornjeg Milanovca

  • 9

Za razliku od Crvene zvezde, koja se godinama unazad saopšenjima nezvanično žalila na sudijske greške, Partizan to radi na sasvim drugi način - putem izveštaja sa utakmice na zvaničnom sajtu.

Tako su crno-beli na svom sajtu, posle poraza od Metalca, rečenicom ''Partizan izgubio protiv Metalca 1:0, u utakmici u kojoj je osakaćen od strane četvorice od ukupno 5 sudija!'' započeli izveštaj sa meča iz Gornjeg Milanovca.

TOTALNI RASPAD UŽASNOG PARTIZANA: Istorijska pobeda Metalca nad crno-belima!

Potom su nastavili...

- Ovakvu bruku od suđenja kao večeras u Gornjem Milanovcu odavno nismo videli u srpskoj Super ligi. Glavni arbitar Dimitrijević, zatim oba njegova pomoćnika Petrović i Kurčubić, a onda i prvi dodatni sudija Brdar, takmičili su se u neznanju, a rekli bismo i iskazivanju zle namere.

Podsetimo, Partizan je od Metalca izbgubio gom koji je primio iz penala.

- Dimitrijević je dosudio smešan penal za Metalac i još dao žuti karton Ostojiću (16. minutu), isključio je zbog drugog žutog kartona Ostojića u 30. minutu (posledično naravno zbog prvog, nepostojećeg kartona), nije svirao više nego očigledan penal za Partizan u 77. minutu (očigledno podizanje ruke igrača u živom zidu i odnošenje lopte posle slobodnog udarca Babovića), a i inače je sve vreme iritirao svojim neznanjem, nepoznavanjem fudbalskih pravila i fudbalske igre.

PFC1

- Pomoćnici Petrović i Kurčubić su više puta oštetili Partizan mahanjem nepostojećih ofsajda, gol auta umesto kornera, auta za jednu umesto za drugu ekipu…A što se tiče dodatnog sudije Brdara, on je imao svoju aktivnu ulogu u dosuđivanju nepostojećeg penala za Metalac iz kog je dat jedini gol na utakmici (Mladenović).

Crno-beli sada zaostaju 19 bodova za vodećom Crvenom zvezdom i u narednom kolu gostuju Jagodini, a posle meča sa Metalcem jednoglasno su optužili sudije da su direktno skrojile rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 91

    2. novembar 2015 | 19:20

    Pre svega ovi sa sajta partizana a i Ljubinko neka se pozabave malo vise igracima i taktici. Metalac koji je u donjem delu tabele je bio bolji rival i do tog penala kod kojeg je Ostojic VO ipak startovao sa ledja i nesmotreno bez obzira na sve. Greške sudija se dogadjaju u najelitnijim ligama i niko nikada nije dizao ovakvu buku. Partizan je očajan i pre svega neka se pozabave igrov svojih igrača a tek onda sudijama.

  • Nikolaks

    2. novembar 2015 | 19:28

    Bre a sta Vucela kaze....dajte nam Vucelu...nema ga vec dve nedelje. Glavni scenarista urnebesnih komedijasa se ucutao izgleda da sprema remek delo....

  • Kokta

    2. novembar 2015 | 18:36

    Bilo bih bolje da uticete na svoje igrace da se zalazu na terenu i u nasoj ligi bez obzira kakva je a ne samo u evropskom takmicenju. Zasto ne kazete da vam je Ostojic bez ikakve opasnosti za vas na protivnickoj sredini pokazao rvacke sposobnosti i pored zutog kartona. Zasto me pomenuste karatistu Balazica za onaj udarac nogom u glavu,a nije dobio ni zuti karton a trebao je direktan crveni.Zasto neko ako sme ne kaze Babovicu da se oslobodi lopte posle dva kontakta a ne pravi krugove dok ga ne opkole protivnicki igraci.Zvezdi je ponisten cist pogodak. Do prosle godine na sudije niste imali nikakve primedbe,sve vam je bilo regularno a za vaseg predsednika (Karadzica) je svako prvenstvo kad ste vi osvajali bilo najregularnije.Postujem Partizan kao klub ali pocistite svoje dvoriste od raznih kvazi partizanovaca a i ovih kvazi fudbalera i sve ce biti bolje a i prvenstvo interesantnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA