Grčki mediji po Beogradu traže Paunovića, tvrde da preuzima PAO

Srpski trener izgleda pobedio Miroslava Đukića i Paola Benta

  • 2

Veljko Paunović trener Panatinaikosa. Lepo zvuči, atraktivno, a da li će biti i potvrđeno, moguće je da ćemo morati da sačekamo do kraja dana.

Posle odbijanja Partizana, Almerije i Hetafea, bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina koja se u junu okitila titulom svetskog prvaka navodno je dao pristanak upravi atinskog kluba, i trebalo bi da preuzme slavni klub koji nikako da izađe iz senke Olimpijakosa.

Zato grčki mediji na sve načine pokušavaju da stupe u kontakt sa srpskim mladim stručnjakom, želeći da od njega lično dobiju potvrdu onoga što se već odomaćilo u atinskim medijima, naročito onim koji su više naklonjeni zelenima.

Ukoliko do transfera dođe, bio bi to jedinstven slučaj u istoriji Panatinaikosa, da košarkaški i fudbalski klub u istor vreme vode dva Srbina, jer je Aleksandar Đorđević na klupi košarkaškog tima.

Pojedini mediji u Grčkoj smatraju da je Paunović bio više po izboru čelnika kluba od Paula Benta i Miroslava Đukića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    3. novembar 2015 | 15:27

    Ti si nasao da se javljas. Vi ste svi fini jos od vasih pradedova.

  • Facehr

    3. novembar 2015 | 11:47

    Upravo u Grckoj navijaci crvene zvjezde i neki sa cetnickim obiljezjima pale taksije i napadaju Hrvatske navijace ,toliko o pristojnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA