UniCredit Banka vas vodi u Rim na utakmicu UEFA Lige šampiona!

Zvanična banka UEFA Klupskih takmičenja, UniCredit, pokrenula je nagradni kviz na društvenoj mreži Fejsbuk i na ovaj način omogućila poznavaocima fudbala da osvoje putovanje u italijansku prestonicu za dve osobe

  • 0

Naime, pobednik kviza, koji traje do 30. novembra 2015. godine, dobija dve karte za utakmicu UEFA Lige šampiona, koja će se igrati 9. decembra na stadionu Olimpiko u Rimu, između Rome i Bate Borisova. Glavna nagrada uključuje i plaćene troškove puta i smeštaja.

Nagradni kviz je organizovan na zvaničnoj Fejsbuk stranici UniCredit Banke Srbija, a svi oni koji žele da učestvuju treba da se registruju putem aplikacije, koja se nalazi na sledećem ovom LINKU  i da za što kraće vreme tačno odgovore na pet pitanja u vezi sa UEFA Klupskim takmičenjima.

Učesnik kviza koji pokaže izuzetno znanje iz ove oblasti i bude prvi na rang listi, osvojiće glavnu nagradu. Svaki učesnik ima priliku da jednom nedeljno učestvuje u kvizu i da svake naredne nedelje dodatno poboljša svoj rezultat.

Pored prvoplasiranog, još četvoro najuspešnijih učesnika imaće priliku da osvoje vredne nagrade, kao što su zvanični novčić, lopta UEFA Lige šampiona i mnoge druge.

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 7.100 ekspozitura i više od 127.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta.

U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 2.400 ekspozitura (odnosno 3.400 uključujući Tursku).

UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, češkoj Republici, Nemačkoj, Madarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA