Ludi stajling Kvinsija Milera: Objasnio nam je zašto je obukao crveni plišani sako (VIDEO)

Zvezdin Amerikanac se iz svlačionice pojavio u neobičnom sakou

  • 5

Kvinsi Miler je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Crvene zvezde nad Partizanom. Novo pojačanje crveno-belih je sa 17 poena bio najefikasniji u redovima domaćina, a posle meča se iz svlačionice pojavio u interesantnom stajlingu.

>>> Partizan izdržao 20 minuta: Zvezda rutinski dobila prvi večiti derbi u sezoni! (VIDEO)

Novinarima je po izlasku iz svlačionice i opisao zašto se tako obukao.

- Ovo nosim zbog Crvene zvezde. Jako dobro se osećam ovde. Imam fantastične trenere, sjajne saigrače i pravu igru, zato mi je bilo jako zabavno na parketu. Volim ovaj tim. Iako sam ovde jako kratko zavoleo sam Crvenu zvezdu jako - rekao je Miler, i osvrnuo se na atmosferu u Pioniru.

>>> BRUKA: Pogledajte šta su navijači skandirali na derbiju tokom minuta ćutanja za Žeravicu! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ljudi, sve je bilo fantastično, navijači su bili fantastični, igrači, atmosfera... U mom karakteru je upisana ta crta da budem opušten u igri, a i bio sam posebno motivisan za ovu utakmicu, jer sam znao koliko ovaj meč znači klubu, navijačima, saigračima, meni samom. Zato sam odlučio da izađem na teren i pružim svoj maksimum u ovom trenutku.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Interesantan detalj bio je kada je u jednom trenutku dok se lomio rezultat Miler pozvao saigrače i saverovao ih da se smire. On smatra da je on jedan od lidera Zvezde i da je to njegova obaveza.

- Da, preuzeo sam odgovornost, jer želim da budem vođa u svakom trenutku. Ponosan sam to. Rekao sam im da budu opušteni i da ćemo dobiti utakmicu. Ja sam lider Crvene zvezde, jedan od lidera - definitivno - zaključio je Miler posle pobede nad Partizanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    4. novembar 2015 | 09:02

    Bravo majstore, volim kad je neko tako samouveren! Takav mentalitet se ceni, a ne neki kukavicki!! Inace zver od igraca, ono juce je bilo milina gledati!

  • Nikolaa

    4. novembar 2015 | 07:18

    Neko bi rekao da je ovo bahato,al lik je donekle u pravu. Niko ne preuzima odgovornost, ima muda uzeti i potegnuti. Dobar igrac,mislim da ce biti jos bolji.

  • Mama mia

    4. novembar 2015 | 01:51

    Bratusina :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA