Policija u Atini traži Delije i Bed blu bojse: Bliži se najvrelija utakmica godine (VIDEO)

Prilikom hapšenja su pronađene metalne šipke, baklje, palice i kokain

  • 6

Haotična situacija u Grčkoj pred duel između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba se ne stišava.

Grčki mediji objavili su video na kome se vidi navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u povorci do trga Sintagma, pre nego što su prošli pored zgrade parlamenta.

U Atini se danas prema procenama odigrava najvrelija utakmica u Evropi poslednjih godina, a u grčkoj prestonici su više zbog nalaženja i sukoba, nego fudbala, nalaze navijači Olimpijakosa, Zvezdine Delije sa jedne strane, odnosno prijatelji navijači Panatinaikosa, Dinama iz Zagreba i Rapida iz Beča sa druge.

Na put do Atine sa Dinamom su krenuli i hrvatski policajci, koji će biti zaduženi za bezbednost rukovodstva i igrača Dinama. Oni su na stalnoj vezi sa hrvatskom ambasadom u Atini. Hrvatska ambasada u Grčkoj demantovala je da je bilo ko od hrvatskih građana povređen u tučama, niti oni imaju podataka da je neko od hrvatskih građana povređen.

>>> HAOS U ATINI: Gore ulice, novi sukobi Delija i Gejt 7 sa Bed Blu Bojsima! (VIDEO)

I pored dobre koordinacije hrvatskih i grčkih bezbedonosnih struktura, na put do Atine uspelo je da dođe i najtvrdokornije jezgro Bed Blu Bojsa, što posebno brine Dinamovog bezbednjaka Krešimira Antolića.

Neki od njih spadaju u najtežu kategoriju huligana. To za mene nisu navijači Dinama, neki imaju i sudske zabrane, pa je pitanje kako su uopšte izašli iz Hrvatske i stigli do Atine - rekao je i Krešimir Antolić i dodao da su se za ovaj meč posebno spremale Delije.

- Navijači Zvezde su proteklih dana pravili selekciju pa su u Grčku poslali najjače, fizički najspremnije i najhrabrije ljude.

Po poslednjim informacijama iz Grčke, tokom noći u grčkoj prestonici uhapšena su 34 navijača iz Srbije i Hrvatske, čime se ukupan broj uhapšenih popeo na 75.

Prilikom hapšenja kod njih su pronađene metalne šipke, baklje, palice i kokain. Tokom noći policija je vršila racije tražeći navijače oba kluba, a privođeni su i oni koji su ih ugostili.

Grčka policija takođe sarađuje i sa Interpolom, zbog indetifikacije uhapšenih navijača.

Na meti grčke policije jutos su bili su i fan klubovi navijača Olimpijakosa, kao i hoteli u prestonici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neba nbgd jbt

    4. novembar 2015 | 18:05

    Delije sever talas koji preti da unisti sve

  • lopovska 18

    4. novembar 2015 | 14:37

    zasto zamarate ljude sa dvije marginalne grupe navijaca kao i dva mala kluba...zna se ko su najbolji navijaci u evropi...ovo o cemu vi pricate je obicna boranija...i jedni i drugi zive na grbaci naroda,,i ulica im sastavlja tim...brisi...

  • GROF

    4. novembar 2015 | 20:23

    DELIJE SE NIKOG NEPLASEEE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA