STISNUTA PESNICA, POGLED KA GROBARIMA: Ovako se Cvetković radovao na derbiju! (VIDEO)

Navijači Zvezde zaboravili to što je nekadašnji plejmejker crveno-belih zaigrao za večitog rivala, a njemu je to samo dalo motiv više na derbiju

  • 17

Aleksandar Cvetković je debitovao u dresu Partizana u večitom derbiju, ali je tokom igranja za Crvenu zvezdu već doživeo iskustvo igranja u najjačem košarkaškom duelu u Srbiji.

Nisu navijači Zvezde zaboravili to što je nekadašnji plejmejker crveno-belih zaigrao za večitog rivala, pa su mu tokom duela u Pioniru povremeno upućivali pogrdna skandiranja, a takođe su mu i zviždali dok je imao loptu u rukama.

>>> KAO DUHA DA SU VIDELI: Zašto su Zvezdini fudbaleri ovako reagovali tokom derbija? (VIDEO)

Cvetkovića ipak ta atmosfera omela, već deluje kao da mu je dala motiv više. Postigao je 14 poena i podelio pet asistencija. Mladi plejmejker je bio jedna od najvećih nada Crvene zvezde pre nekoliko sezona. Navijači su u njemu videli novog Igora Rakočevića, ali svoj talenat nije iskazao u crveno-belom dresu.

>>> NEMA SEDENJA KAD JE DERBI: Božić se nervirao, Kecman i Avdalović samo što nisu uleteli na teren! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Bio je na pozajmici u MZT Skoplju, a zatim prešao u redove večitog rivala. Očigledno je bio silno motivisan u duelu protiv bivšeg kluba, i verovatno je želeo da pokaže da su na Malom Kalemegdanu pogrešili kada su ga se olako odrekli.

Emotivno je reagovao tokom poena, agresivno se radovao sa snažno stegnutim pesnicama posle pogodaka, i nervirao se posle promašaja. Snimili smo jednu od najupečatljivijih scena kada je njegovo radovanje u pitanju. Bilo je to još u prvom poluvremenu, kada je rezultat bio na klackalici. Pogledajte kako je tada reagovao plej crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. novembar 2015 | 19:26

    Cigani kompleksasi !!!!?? Procice te kao i vaterpolu,rukometu... Klub za jednu sezonu...

  • 32.Zagorska,Bobek objasnio

    4. novembar 2015 | 22:13

    Kad se ono pali masina hahahaha i kad dolazi plej i Sašo

  • Lunatic

    4. novembar 2015 | 18:57

    Radovao se i u crveni belom isto tako... Grobari su davno nestali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA