(VIDEO) IZBODENI RUSKI NAVIJAČ: Obliven krvlju odgovara Turcima sa TRI PRSTA!

Nove nemile scene u Istanbulu, ali na sreću navijač Lokomotive nije životno ugrožen nakon što su ga navijači Bešiktaša izboli

  • 15

Istanbul važi za jedan od najozloglaženijih gradova na svetu kada je u pitanju divljanje huligana, koji ne biraju sredstva i oružje kada se obračunavaju sa gostujućim pristalicama. Tako je dan pred utakmicu izboden navijač Lokomotive iz Moskve.

>>> NOVI HOROR U ISTANBULU: Turski navijači izboli Rusa!

Huligani Bešiktaša napali su manju grupu Rusa za koju su mislili da su navijači Lokomotive, a u sukobu su koristili i noževe, što je nažalost, postalo prepoznatljivo oružje za turske navijače. U jednom takvom sukobu pre skoro godinu dana stradao je i navijač Crvene zvezde Marko Ivković Jagoda.

Na internetu se pojavio i video snimak povređenog navijača, koga su snimili dok je doveden u ustanovu gde mu je ukazana prva pomoć, a zatim i kada je odveden kolima hitne pomoći.

Printskrin: Youtube/Farmao Farminjo Printskrin: Youtube/Farmao Farminjo

Mogu se primetiti tragovi krvi, ali i na sreću, da nije životno ugrožen. On je pokrivao lice dok su ga kamere snimale, a u jednom trenutku je pokazao i tri prsta.

Pogledajte i sami video.

Meč između Bešiktaša i Lokomotive na programu je u Istanbulu u četvrtak od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA