Antić i Kalinić dolaze ''među svoje'', a kako će Delije dočekati Žoca, Bogdanovića i Veselog?

Tekstualni prenos meča između Crvene zvezde i Fenerbahčea možete pratiti večeras na Telegraf Sportu (20.00)

  • 9

Dva debakla od Reala i Himkija poljuljali su sampopouzdanje košarkaša Crvene zvezde u Evroligi, a goreg protivnika da vidaju rane nisu mogli da izaberu - Fenerbahče.

Tim Željka Obradovića je projektovan za F4, iako od početka sezone igraju u promenjivoj formi. Upravo to bi Zvezda mogla da iskoristi, pogotovo jer su u utorak dobili derbi protiv Partizana i donekle se psihički podigli.

- Fenerbahče je napravio mnogo promena u timu, iako je prošle sezone bio fantastičan u Evroligi, ove želi još više. Imaju najtrofejnijeg trenera u Evropi, iskusne igrače i sigurno će reagovati na neke poraze. Cilj nam je da budemo bolji nego u proteklim mečevima - rekao je Radonjić.

Očekuje se krcata Arena i upravo je paklena atmosfera ono što brine Željka Obradovića. Nema sumnje da trofejni stručnjak neće biti lepo dočekan s obzirom na njegovu ''usku povezanost'' sa Partizanom. Slično će biti i sa bivšim igračima crno-belih Bogdanom Bogdanovićem i Janom Veselim.

- Zna se kako će biti. Videćemo - jasan je bio Bogdanović.

S druge strane, verujemo da će Pero Antić i Nikola Kalinić biti dočekani ovacijama. Poznata je ljubav makedonskog košarkaša prema Zvezdi kojoj je Kalinić prošle sezone ''doneo'' triplu krunu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Volim. Zvezdu. To mi je omiljeni tim i ovo je prvi put da igram protiv nje - rekao je Antić.

Veliku borbu sa Antićem i Veselim pod košem trebalo bi da vode Kvinsi Miler i Maik Cirbes, mada je nemački reprezentativac povređen. I na dan derbija je bio na terapijama, a u sredu nije trenirao.

Meč je na programu večeras od 20.00 časova u Kombank Areni.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рејналд

    6. novembar 2015 | 10:18

    Људи,ајде да напунимо Арену до последњег мјеста!Лако је подржавати екипу када побеђује,али прави навијачи су ту и када не иде све како треба...Тачно је да смо се избламирали у претходна два меча,али тачно је и да смо овом побједом итекако у игри за пласман даље...Ово је једна од оних утакмица које могу да одреде даљи ток сезоне...Треба препознати овај тренутак и пружити максималну подршку овом тиму!Тачно је да то није тим квалитета од прошле године,али уз велику подршку,и овај тим мора бити бољи.Ако ништа,не дозволите да нас зезају гробари због посете...А колико сам упознат куповином карте учествујете у хуманитарној акцији...До утакмице има још времена па правац по карту...

  • Jat

    6. novembar 2015 | 10:30

    Svi u arenu! Zvezda igra!

  • Marko

    6. novembar 2015 | 10:55

    Lepo ce biti docekani,i Bogdan je zvezdino dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA