VELIKO PRIZNANJE! Trojica srpskih fudbalera u konkurenciji za najboljeg na svetu!

Pored Andrije Živkovića, na listi od 40 imena još su Milinković-Savić i Maksimović

  • 4

Da u srpskom fudbalu i srpskoj ligi ipak ima vrhunskog kvaliteta, iako to na osnovu rezultata naših timova i reprezentacije ne može da se zaključi, potvrda je i izbor trojice naših igrača među 40 koji će konkurisati za trofej najboljeg mladog fudbalera sveta!

>>> Portugalci otkrili: Transfer Andrije Živkovića dogovoren u Zagrebu!

Italijanski list "Tutosport", koji je i utemeljio trofej "Zlatni dečko", objavio je spisak na kome se, pored mnogih već proverenih imena svetskog fudbala poput Januzaja (Mančester junajted), El Hadadija (Barsleona), Belerina (Arsenal), Halilovića (Barselona/Sporting Hihon) i ostalih, nalazi i trio srpskih fudbalera: Sergej Milinković-Savić (Lacio), Andrija Živković (Partizan) i Nemanja Maksimović (Astana).

Herojima Srbije sa Mundijala u Novom Zelandu, gde su se okitili svetskim zlatom, u borbi za laskavi individualni trofej mogla bi da bude od koristi činjenica da su deo najbolje omladinske selekcije na svetu, što im daje malu prednost u odnosu na konkurenciju.

Trofej "Zlatni dečko" prethodne godine pripao je Englezu Rahimu Sterlingu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    6. novembar 2015 | 22:54

    Samo Zile je klasa ostala dvojica solidni.

  • pakleni plan

    7. novembar 2015 | 08:08

    naravno , Partizan stvara igrace a ne kao ovi susjedi sto kupuju propalitete i uz pomoc sudija na vrhu..nece imati za 100 godina mladog igraca u konkurenciji za najboljeg na svijetu...

  • Aleksandar

    7. novembar 2015 | 01:22

    maksimovic je najjaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA