Nojer objasnio kako je pročitao Ronalda i sprda se sa Ramosom

Golman Bajerna otkrio kako je pravio strategiju za Ronaldove udarce i u koju stranu Portugalac najviše voli da šutira

  • 0

Apsolutni junak Bajernovog plasmana u finale Lige šampiona je bio fenomenalni golman Manuel Nojer. Nemački čuvar mreže je tokom oba meča bio na visini zadatka, da bi sa dva odbranjena penala Ronaldu i Kaki na "Bernabeu" trasirao Bavarcima put ka finalu na domaćem terenu.

Nojer je u razgovoru za "Bild" objasnio kako je pročitao dvojicu najskupljih igrača u istoriji Real Madrida.

- Nije u ptanju bila nikakva intuicija, već samo dobra priprema. Trener golmana u Bajernu, Toni Tapalović je snimio u lap top sve bitnije šuteve Kristijana Ronalda i zajednom smo ih studirali pre meča. Posle pregledanih snimaka, "provalili" smo da Ronaldo voli najviše da šutira u levi donji ugao. I kada je na početku meča šutirao penal, bacio sam se u desnu stranu, ali on je očigledno bio promenio stranu. Nisam gubio veru i u penal seriji sam opet uradio isto, a on je šutirao po navici u svoj levi donji ugao - otkrio je Nojer.

Golman Bajerna kaže da za Kaku nije znao u koju stranu voli da šutira, već je to bila čista procena.

- Nekada morate i da birate stranu na sreću. Pošto sam prvi penal odbranio, odlučio sam se za istu stvar, a Kaka je šutirao baš na isto mesto. Kod nekih igrača poput Ramosa, ne možete ni da spekulišete. Ramos izgleda najviše voli da šutira preko gola - ironično je prokomentarisao Nojer.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA