Da li sam hteo da pogodim sudiju? Duhovita izjava Mihe o šutiranju flašice (VIDEO)

Mihajlović je nakon utakmice bio vidno razočaran igrom svojih fudbalera, a crveni karton pravdao je lošim izdanjem svoga tima

  • 0

Fudbaleri Milana igrali su u subotu bez golova protiv ekipe Atalante, a utakmicu je obeležio crveni karton Siniše Mihajlovića u 88. minutu utakmice.

>>> Nula u Milanu, Mihajlović isključen!

Mihajlović je nakon meča dao interesantnu izjavu, kojom je obrazložio da nije imao nameru da gađa sudiju, već je bio iznerviran igrom svog tima.

- Pogrešio sam što sam šutnuo flašicu, ali sam bio iznerviran igrom mog tima. Nije me iznervirao sudija. Da sam hteo da ga pogodim flašicom, verovatno bih bio precizan - rekao je Siniša Mihajlović.

>>> DIRLJIVO: Susret Mihajlovića i njegovog sina koji skuplja lopte za Lacio! (VIDEO)

Osvrnuvši se na igru svog tima, srpski stručnjak je istakao da se sreća što nisu izgubili, ali da je najbitnije da nisu poraženi.

- Imali smo sreće da odigramo nerešeno, jer nismo bili tim koji je prošle nedelje uspeo da savladao Lacio. Ne želim da tražim izgovore ali nedostajali su nam Bonaventura, Bertolaći i Aleks, koji su do sada igrali veoma dobro. Njihove zamena nisu mnogo igrale ove sezone, ali kada ne uspete da pobedite, mnogo je važno da ne izgubite - rekao je za italijanske medije Siniša Mihajlović.

Nakon dvanaest odigranih kola ekipa Milana zauzima peto mesto sa dvadeset bodova.

Pogledajte i trenutak kada Mihajlović šutira flašicu i procenite i sami da li je imao nameru da pogodi sudiju.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA