Pao je i Real! Više nema neporaženih timova u Evropi (VIDEO)

Sevilja održala čas fudbala Realu i slavila rezultatom 3:2

  • 20

Real nije nepobediv, a to je na fenomenalan način dokazala Sevilja! Pobeda od 3:2 i maetsralna partija tokom čitavih 90 minuta u kojim su u potpounosti zaustavili Kristijana Ronalda.

Ovim porazom Real više nije jedini klub u Evropi koji, računajući sva takmičenja, nema poraz. Iako su poveli, Madriđani su u nastavku morali da pruže ruku boljem protivniku.

Ramos makazicama dao gol Sevilji, a potom nije mogao da ustane sa trave (VIDEO)

Prelep gol viđen je sredinom prvog poluvremena kada je Serhio Ramos makazicama matirao Rika. Gol bivšem klubu koji nije proslavio iz dva razloga - zbog poštovanja, ali i zbog povrede ramena koju je zaradio prilikom pada. Izašao je sa terena i zabrinuo Rafu Beniteza pred derbi sa Barselonom u narednom kolu.

Igrao se 22. minut kada je Ramos postigao gol, a već u 36. minutu bilo je 1:1. Strelac za domaći tim bio je Ćiro Imobile. Prvi gol Italijana u šampionatu, a asistent je bio Konopljanka. isti igrač je doturio loptu i Banegi u 61. minutu, kada je Argentinac preokrenuo na 2:1.

>>> Barsinu pobedu obeležio Nejmarov najlepši gol ove godine! (VIDEO)

Real je u tom momentu zaigrao nešto ofanzivnije, imao nekoliko poluprilika, ali ih je pokopao gol Ljorentea u 74. minutu. Samo četiri minuta pošto je ušao u igru. Konačan rezultat postavio je Realov rezervista Hames Rodrigez 26 sekund pre kraja meča u kom nije branio Kejlor Navas.

Primera, 11. kolo

Barselona – Viljareal 3:0

(Nejmar 60, 85, Suarez 85)

Atletik Bilbao – Espanjol 2:1

(Vilijams 8, Garsija 64 – Perez 51)

Atletiko Madrid – Hihon 1:0

(Grizman 93)

Sevija – Real Madrid 3:2

(Imobile 36, Banega 61, Ljorente 74 - Ramos 22, Hames 90+4)

Rajo Valjekano – Granada 2:1

Eibar – Hetafe 3:1

Levante – Deportivo La Korunja 1:1

Selta – Valensija 1:5

Malaga – Betis 0:2

Las Palmas – Sosijedad 2:0

Tabela: Barselona 27, Real Madrid 24, Selta 21, Atletiko Madrid i Viljareal po 20, Eibar 19, Valensija 18, Atletik Bilbao 17, Deportivo, Sevilja i Betis po 15. . .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA