Van Gal želi njih četvoricu, a da li će Ibrahimović napokon doći u Junajted?

Klub sa Old Traforda spremio nove vreće novca za pojačanja

  • 5

Luju van Galu je jasno gde škripi - neefikasnost je veliki problem Mančester junajteda.

Otuda i ne čudi što je holandski stručnjak sastavi spisak potencijalnih pojačanja u januarskom prelaznom roku kako bi njegov tim bio raspucaniji.

Kako engelski mediji prenose, Van Gal je pažnju ustremio ka krilnim napadačima - Felipeu Andersonu (Lacio), Saidu Maneu (Sautempton), Rijadu Mahrezu (Lester) i Anvaru El Gaziju (Ajaks).

Prva dvojica su bili na radaru Van Gala i tokom leta, ali do transfera nije došlo. Holanđanin je u četvrtak poslao skauta da gleda meč Rozenborg - Lacio, ali brazilski fudbaler nije bio u sastavu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Spisak imena se ne zaustavlja ovde. Pojedini mediji sa Ostrva su u nedelju veče preneli informaciju da će Junajted uskoro sesti za sto sa Zlatanom Ibrahimovićem kako bi ga privoleli da se u januaru preseli na Old Traford.

Đavoli u navali imaju samo Runija i Marsijala, dok engleski napadač može da igra i u veznom redu. Van Gal smatra da bi Zlatan bio idealan fudbaler da zaigra u tandemu sa Runijem, ali daleko je ovaj transfer...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosch07

    9. novembar 2015 | 21:44

    Van galu ni SV. Petar ne moze da pomogne ... Ovoliko spiskane pare i mucenje u igri strasno ... Svaki laik fudbalski bi bolje vodio Manchester ... Van Gal, Murinjo i Benítez su treneri koji prodaju maglu i to prolazi ...

  • Dule

    10. novembar 2015 | 07:56

    Pa ako dovedu Ronalda šta će im Runi.

  • Srbenda

    10. novembar 2015 | 00:24

    Ibra je mator za nas treba nam benzema kavani ili ronaldo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA