I treći trener napustio OFK Beograd!

Dragoljub Bekvalac više nije trener Romantičara

  • 2

Dejan Đurđević, Vladimir Petrović, a sada i Dragoljub Bekvalac...OFK Beograd je od početka sezone napustio i treći trener.

Loše partije uticale su na to da iskusni Bekvalac napusti klupu Romantičara posle samo 10 utakmica.

Pižon više nije trener OFK Beograda! Stiže majstor za opstanak

- Da, Bekvalac nije trener više trener OFK Beograda. Žao mi je kada trener odlazi, a nema rezultate koje je toliko želeo. Jedva čekamo da se završi ova sezona - rekao je član UO Romantičara Aleksandar Gajović, gostujući u emisiji ''Total Soker'' na SOS kanalu.

Nije poznato ko će naslediti Bekvalca na klupi OFK Beograda, ali se zna da će Romatičari u utorak dobiti novog sportskog direktora - Zorana Lončara, doskorašnjeg pomoćnika Zorana Milinkovića u Partizanu.

Vredi pomenuti i to da će OFK Beograd za vikend odigrati prijateljski meč sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miloske83

    9. novembar 2015 | 23:06

    E sada kad sam procitao ovo nije mi zao sto sam na kladionici pukao 50e na pobedu Ofke- igrao protiv mog Radnickog iz Nisa koji je dosao bez 5-6 bitnih igraca i dobio ovaj mrtvi ogk...Ofk u 36min imao penal i naravno promasili!!! sta ti je karma ccc

  • perica

    10. novembar 2015 | 13:27

    od kad je Raca Jovanovic otisao od Bekvalca od tad se ugasio Begvalac... Tek sad se vidi da mu je RACA bio i alfa i omega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA