Nenad Lalatović preuzima Vojvodinu?

Mladi stručnjak pred odlaskom iz Borca i selidbom u Novi Sad

  • 7

Prethodnin nekoliko dana novosadskom čaršijom se stidljivo pominjalo ime Nenada Lalatovića kao potencijalnog kandidata za mesto Vojvodine, a posle UO Novosađana postignut je dogovor da predsednik kluba Zoran Šćepanović pregovara sa mladim stručnjakom.

Aktuelni trener Borca iz Čačka trebalo bi da preuzme Vošu i vodi je do kraja sezone, uz opciju produženja saradnje ukoliko se izbori Evropa. Lalatović je navodno već pristao na ponudu Novosađanja, javljaju Novosti.

Ovakav potez Lalatovića, koji je s Borcem napravio čudo u Super ligi, ne treba da čudi. Situacija u čačku je veoma loša i mladi stručnjka je već jednom odlazio iz kluba nezadovoljan ponašanjem uprave prema igračima.

Nije isključeno da neko od tih igrača krene put Novog Sada sa Lalatoviće. Tu pre svega mislimo na Mićića i Vujakliju koji je letos proglašen nedovoljno dobrim tokom pozajmice u pravo u Voši. Podsetimo, Lalatović je več jednom boravio u Novom Sadu, kada je trenirao drugoligaša Proleter.

Voša je trenutno na 9. mestu SL sa 22 osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    10. novembar 2015 | 00:03

    Ne Laleeeeee, tamo svako propada!!!

  • Nikica

    10. novembar 2015 | 12:03

    Kocijas na klupi Vojvodine...uzas...Borac ga je najurio zbog prostackog ponasanja u Nisu.

  • Slaninar92

    10. novembar 2015 | 10:15

    De neka prvo Voša odigra utakmicu sa Zvezdom da onda neka dolazi Lalatović jer ako on bude trener Voše protiv Zvezde naša Voša ima opet da izgubi. Ne zbog toga što je Zvezda jaka nego zbog toga što je on veliki Zvezdaš i što će naravno da pusti svoj klub koji najviše voli da pobedi. A i ako je pravi sportista neće prihvatiti ponudu naše kluba bar do kraja sezone zato što mu sada odlično ide sa Borcem i nebi bilo sportski da sad napusti klub i da ih ostavi. Samo ti Lalo vodi Borac a mi ćemo se nekako snaći. Bolje da vratimo Milinkovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA