Novak oduševljen što njegov sin uživa uz srpsku violinu! (VIDEO)

Stefan od malih nogu prepoznaje kvalitetnu muziku

  • 7

Novak Đoković koristi svaki slobodan momenat da provodi sa svojim sinom Stefanom, koji je prošlog meseca proslavio prvi rođendan.

Najbolji teniser sveta podelio je sa pratiocima interesantan detalj - u pitanju je kratak snimak na kom se vidi Stefan kako gleda koncert, na kom violinu svira Nemanja Radulović.

- Sviđa mi se kako moj dečak reaguje na violinski koncert - opis je Đokovićevog snimka na Tviteru.

Izgleda da će Stefan imati prefinjen ukus, jer je čak i aplaudirao Raduloviću.

Pogledajte simpatičan video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pianista

    10. novembar 2015 | 21:18

    Drago mi je sto vidim da decu od malih nogu uce da slusaju kvalitetnu muziku. Ne, ja nisam poremeceni cudak, vec obican decak. I ja sam odrastao uz muziku violine i klavira, jer su moje sestre isle u muzicku. I ja, danas idem u muzicku skolu, i medjunarodni sam prvak. Ja slusam klasicnu muziku, koja je mnogo zdravija od danasnjih novokompovanih pesmica! Uzgred, muzika Johana Sebastijana Baha regulise krvni pritisak. Mislim da nema niceg loseg sto ovaj mali andjeo ovako lepo reaguje na pravu muziku, sto, naravno, nije lose! Pretpostavljam da se mnogima nece svideti ovaj kometar, ali sta ja tu mogu? :D

  • Sila

    10. novembar 2015 | 18:30

    Hahahaha Mali slatki coveculjak.

  • Detinjstvo

    10. novembar 2015 | 19:34

    Malo ga po mom ukusu preterase- on je jos uvek mali, ima godinu dana. Torta za rodjendan bez secera, jaja, brasna, sad koncert violiniste. Pustite ga da sam odluci kada poraste sta voli/ ne voli, nemojte mu nabijati stvari koje vi volite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA