Profa preuzeo OFK Beograd, doskorašnji trener Partizana je novi sportski direktor!

Iskusni Miodrag Radanović vodiće Romantičare barem do zimske pauze

  • 4

Miodrag Profa Radanović imenovan je za novog trenera OFK Beograda.

Iskusni 68-godišnji stručnjak na klupi popularnih Romantičara zameniće Dragoljuba Bekvalca, koji je u ponedeljak podneo ostavku nakon prvenstvenog poraza od niškog Radničkog na Karaburmi (2:0).

Radanović, doskorašnji trener albanskog Kukešija, koji je ove godine vodio i Dinamo iz Vranja, četvrti je trener OFK Beograda u ovoj sezoni. Tokom karijere vodio je još BSK iz Borče, Banat i Metalac, a radio je i u Crvenoj zvezdi.

Vodiće ekipu OFK Beograda do kraja jesenjeg dela šampionata, ali pitanje je da li će ostati i posle reprezentativne pauze. Za novog sportskog direktora postavljen je bivši igrač tog kluba i doskorašnji pomoćnik Zorana Milinkovića u Partizanu -  Zoran Lončar.

OFK Beograd trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 15 bodova iz 17 utakmica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    10. novembar 2015 | 22:43

    doskorašnji trener Partizana pošto nas je na fin način upropastio odlazi u klub zvezdana terzića,pa ovo da nije smešno bilo bi tužno,šta je sledeće stameni menja kljajića na golu?

  • Goran

    11. novembar 2015 | 06:54

    Hajde lepo dogovorite se ko vas je upropastio. AV, Stara uprava, nova uprava, Nikolić, Milinković, Drulović, pomoćni treneri,Tumbaković, Nađ, ekonom... Pomoćni trener Lončar? Svašta! Čovek je pre svega legenda OFK Beograda i trebalo bi da sa više poštovanja pišeš o njemu. Ovakav potez le logičan i ispravan. A inače je i veliki navijač Partizana, tako da tokom rada u Partizanu, sigurno nije ništa loše učinio za taj klub.

  • Samo Partizan

    11. novembar 2015 | 08:28

    Bio je djani curcic u pravu za ovog lika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA