Hrvatski fudbaleri lumpovali u beogradskoj kafani (FOTO)

Ivan Perišić i Mateo Kovačić boravili u srpskoj prestonici

  • 0
Foto: Stara pesma Foto: Stara pesma

Fudbaler Intera Ivan Perišić i njegov kolega, fudbaler madridskog Reala, Mateo Kovačić lumpovali su u ponedeljak uveče u poznatoj prestoničkoj kafani Stara Pesma.

Fudbaleri su uživali uz narodnjačke hitove, a svi su očekivali da će poteći i reke alkohola. Ipak, fudbaleri, inače hrvatski reprezentativci, samo su jednom nazdravili srpskom šljivom, a zatim tokom cele večeri ispijali sokiće.

To nije uticalo na njihovo raspoloženje, a poneseni odličnim štimungom častili su muzičare u više navrata tokom večeri. Poručivali su pesme Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Šabana Šaulića, i nisu štedeli novac, naprotiv.

Foto: Stara pesma Foto: Stara pesma

Za stolom do njih vratolomije je izvodila bivša učesnica Farme Jelena Krunić, koja je u kafanu došla u više nego provokativnom izdanju. Kao pravi džentlmeni, Jeleni i drugim devojkama uputili su brojne komplimente, uz opaske da nigde nema tako lepih devojaka i dobrog provoda koji je bio presudan i prilikom odabira mesta za izlazak.

Bilo kako bilo, i pored pohvala devojkama na račun izgleda, hrvatski reprezentativci su se bez društva vratili u hotel.

Foto: Stara pesma Foto: Stara pesma
Foto: Stara pesma Foto: Stara pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA