Bjelica odličan u porazu oslabljene Minesote, povredio se jedan od najboljih igrača NBA lige (VIDEO)

Srpski košarkaš pružio je, sada već standardno dobru partiju, ali je njegova ekipa bila oslabljena zbog povreda i poražena je na svom terenu

  • 0

Od srpskih reprezentativaca u NBA ligi samo je Nemanja Bjelica bio na parketu, koji je ponovo bio dvocifren, a veče je obeležila nova odlična partija Rasela Vestbruka, koji je ostvario tripl-dabl.

Nemanja Bjelica je pružio još jednu, sada već standardno dobru partiju u dresu Minesote, ali je njegova ekipa na svom terenu poražena od Šarlot Hornetsa sa 104:95. Naš reprezentativac je zabeležio 13 poena, imao je sedam uhvaćenih lopti i četiri asistencije i jednu blokadu.

Ponovo je Bjelica, kao i u meču protiv Atlante imao dobar procenat šuta za tri poena, pogodio je tri od pet, a pogodio je još jednom za dva poena i dva puta je pogodio sa slobodnih bacanja.

>>> BJELICA IZLUDEO ČUVARE: Pogledajte kako je pogađao trojke preko ruke i sa 9 metara! (VIDEO)

Ipak, Minesota je bila veoma oslabljena pred ovaj meč jer zbog povreda kolena u sastavu nisu bili Endru Vigins i Riki Rubio, dva možda i najbolja igrača ''vukova''. Zbog povrede već duže vreme ne igra i Nikola Peković.

U Minesoti je najefikasniji bio Zek Lavin sa 20, pratili su ga Karl-Entoni Tauns sa 19 i Kevin Martin sa 18 poena. U redovima Hornetsa istakli su se Džeremi Lin sa 19, Džeremi Lamb sa 18 i Nikolas Batum sa 17 poena.

Klivlend je na svom parketu savladao Jutu uz odličnu partiju Lebrona Džejmsa, koji je bio blizu tripl-dabla. King Džejms je imao 31 poen, osam asistencija i sedam skokova. Mo Vilijams je pružio odličnu partiju i postigao 29 poena, a 22 je dodao Kevin Lav. Posle pauze zbog povrede u redove Kavalirasa vratio se i Džej-Ar Smit koji je zabeležio sedam poena.

U Juti je najbolji bio Alek Burks sa 24 poena.

Najzaslužniji za trijuimf Oklahome protiv Vašingtona bio je Rasel Vestbruk, koji je ostvario tripl-dabl - imao je 22 poena, i po 11 asistencija i skokova. Ipak, meč je obeležila i povreda Kevina Djurenta, koji je do povrede zabeležio 14 poena. Ipak, ne bi trebalo da bude ozbiljnija povreda u pitanju, ali trener Oklahome svakako nije želeo da rizikuje pa prva zvezda ekipe nije igrala u drugom poluvremenu.

Rezultati:

Klivlend - Juta 118:114

Vašington - Oklahoma 101:125

Majami - Los Anđeles Lejkers 101:88

Toronto - Njujork 109:111

Molvoki - Boston 83:99

Minesota - Šarlot 95:104

Nju Orleans - Dalas 120:105

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA