Suspenzije za Kolarova i Matića, žalba već najavljena! (VIDEO)

Disciplinska komisija UEFA nije bila blaga naročito prema fudbaleru Čelsija

  • 1

Zbog isključenja na poslednjem meču kvalifikacija za EURO 2016 u Beogradu protiv Portugalije, reprezentativci Srbije Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić kažnjeni su od strane Disciplinske komisije UEFA.

Kolarov je još i dobro prošao, jer je suspendovan jedan meč, dok će Matić morati da preskoči čak tri meča!

Informaciju je preneo SOS kanal, a potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević je najavio žalbu.

- Žalili smo se i očekujemo da kazna Nemanji Matiću bude smanjena sa tri na dve utakmice neigranja - istakao je Milošević.

Matić je posle meča, nekarakteristično po njega, komentarisao suđenje, a on je isključenje zaradio nakon što je udario rukom po glavi protivnika prilikom duela na sredini terena.

- Suđenje inače ne komentarišem, ali je arbitar stalno prekidao igru i bezveze nam dao dva crvena kartona. Nije dorastao da sudi ovakvu utakmicu. Dobio sam udarac i iznervirao sam se, postupio sam glupo - rekao je posle meča Matić.

Podsetimo još i da je Kolarov drugu opomenu dobio zbog protesta.

REPREZENTACIJA SRBIJE DOPUTOVALA U OSTRAVU

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Ostravu, gde će u petak odigrati prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom Češke.

Izveštač Tanjuga javlja da je srpska ekspedicija stigla u češki grad nakon sat vremena leta, bez predsednika nacionalnog saveza (FSS) Tomislava Karadžića, koji će u Ostravu doputovati u četvrtak automobilom iz Subotice.

Na čelu delegacije je Savo Milošević, a tu je i Ilija Petković, kao i vršilac dužnosti generalnog sekretara FSS Nebojša Ivković.

Prijateljska utakmice između Češke i Srbije igra se u Ostravi u petak od 20.30 sati.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA